Άνοιξε το Γκάτγουικ! Μετ’ εμποδίων οι πτήσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 09:30 Άνοιξε το Γκάτγουικ! Μετ’ εμποδίων οι πτήσεις

Μετά από μέρες ταλαιπωρίας, το αεροδρόμιο Γκάτγουικ στο Λονδίνο άρχισε να επαναλειτουργεί. Περιορισμένος ο αριθμός πτήσεων που γίνονται. Έμεινε κλειστό για περισσότερες από 24 ώρες εξαιτίας πτήσεων drones πάνω από τους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης. Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες των Χριστουγέννων.

Περισσότερες από 24 ώρες ταλαιπωρίας για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που ήθελαν να ταξιδέψουν ενόψει των Χριστουγέννων αλλά δεν είχαν ποτέ φανταστεί πως κάποιος θα τίναζε τα σχέδιά τους στον αέρα στέλνοντας drones να πετούν πάνω από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου. Το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βρετανίας άνοιξε ξανά το πρωί της Παρασκευής (21.12.2018) αλλά για περιορισμένο αριθμό πτήσεων!

Η ανακοίνωση έγινε μέσω twitter, με την διεύθυνση του Gatwick να γνωστοποιεί ότι το αεροδρόμιο άνοιξε μεν αλλά για να γίνουν… λίγες πτήσεις, αφού η κατάσταση δεν έχει ομαλοποιηθεί πλήρως. Σημειώνει ωστόσο πως συμβουλεύει τους πολίτες να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές εταιρίες πριν πάνε στο αεροδρόμιο, καθώς πολλές πτήσεις θα καθυστερήσουν ή μπορεί ακόμη και να ακυρωθούν.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση