Πάντρεψαν δίδυμα αδέλφια 6 ετών για λόγους… κάρμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 18:23 Πάντρεψαν δίδυμα αδέλφια 6 ετών για λόγους… κάρμα
Οι γονείς πιστεύουν ότι τα παιδιά τους έζησαν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα σε προηγούμενη ζωή γι' αυτό γεννήθηκαν μαζί

Οι γονείς δίδυμων παιδιών στην Ταϊλάνδη, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, ηλικίας 6 ετών, τα πάντρεψαν μεταξύ τους σε μια τελετή που κόστισε χιλιάδες δολάρια, καθώς ως βουδιστές πιστεύουν, ότι όταν γεννιούνται δίδυμα αγόρι και κορίτσι, είναι το κάρμα τους να ζήσουν μαζί από προηγούμενη ζωή, κατά την οποία για κάποιο λόγο δεν πρόλαβαν να ενώσουν τις ζωές τους.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, το αγόρι που ακούει στο όνομα Γκιτάρ και η δίδυμη αδελφή του, Κίβι, γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012 και από την αρχή οι γονείς τους ήξεραν, ότι έπρεπε να παντρευτούν μεταξύ τους, προκειμένου να εκπληρωθεί το κέρμα, που δεν εκπληρώθηκε στις προηγούμενες ζωές τους. Μάλιστα, ο γάμος σύμφωνα με τους γονείς έπρεπε να γίνει το συντομότερο δυνατόν, καθως αν μεγαλώσουν αρκετά χωρίς να συμβεί αυτό, θα βιώσουν ένα άσχημο μέλλον.

Μάλιστα οι γονείς, ηλικίας 31 και 30 ετών, ήταν τόσο χαρούμενοι για το γεγονός, που δαπάνησαν χιλιάδες δολάρια σε μια τελετή, στην οποία παρέστησαν δεκάδες συγγενείς, φίλοι και γείτονες της οικογένειες, αναφέρει το δημοσίευμα.

Σημειώνεται, ότι ο γάμος αυτός σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται νόμιμος και τα δύο παιδιά μπορούν μεγαλώνοντας να βρουν αλλού το ταίρι τους.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση