Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρετανός δισεκατομμυριούχος έμαθε κατά λάθος ότι οι τρεις γιοι του έχουν άλλο πατέρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 08:43 Βρετανός δισεκατομμυριούχος έμαθε κατά λάθος ότι οι τρεις γιοι του έχουν άλλο πατέρα

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να κάνει παιδιά γιατί ήταν στείρος εκ γενετής...

Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Βρετανία από την απίστευτη αποκάλυψη που έκανε πασίγνωστος δισεκατομμυριούχος ότι τα τρία παιδιά που μεγάλωνε για 23 χρόνια, δεν είναι δικά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Mirrοr, όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος διαγνώστηκε με μία σπάνια ασθένεια που θα χρειάζονταν μεταμόσχευση με κάποιον από τους 3 γιους του να φαντάζει ως πιθανός δότης.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων dna ήταν διπλή απογοήτευση και σοκ για εκείνον, αφού ούτε συμβατός δότης προέκυψε αλλά αποκάλυψε και το καλά κρυμμένο μυστικό της πρώην συζύγου του. Ότι τα παιδιά τα είχε κάνει με άλλον άνδρα. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ παιδιά, λόγω στειρότητας.

Ο δισεκατομμυριούχος Richard Mason, πλέον έχει κινηθεί νομικά εναντίον της πρώην συζύγου του ώστε να αποζημιωθεί για την απάτη εις βάρος του αλλά και για να πάρει πίσω μέρος του εξωπραγματικού ποσού των τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών που έδωσε ως αποζημίωση για το διαζύγιο.

ΠΗΓΗ: Mirror