Τον καταλαβαίνουμε. Κράσαρε ο υπολογιστής του και τον πυροβόλησε οκτώ φορές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 10:43 Τον καταλαβαίνουμε. Κράσαρε ο υπολογιστής του και τον πυροβόλησε οκτώ φορές

Όταν ο υπολογιστής κόλλησε για μια ακόμη φορά, εκείνος έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε εξ επαφής. Ο άνδρας από το Κολοράντο δηλώνει, παρά το πρόστιμο, ότι το ευχαριστήθηκε

Η ώρα ήταν 7 το απόγευμα, όταν ο 37χρονος Λούκας Χιντς από το Κολοράντο των ΗΠΑ με τον υπολογιστή του παραμάσχαλα και ένα περίστροφο 9 χιλιοστών, βγαίνει στο στενάκι πίσω από το κατάστημα με ομοιοπαθητικά βότανα. Ο κ. Χιντς ανοίγει πυρ εναντίον του υπολογιστή του, φυτεύοντάς του οκτώ σφαίρες.

Φαίνεται πως ο λευκός υπολογιστή προκαλούσε το τελευταίο διάστημα μεγάλο πονοκέφαλο στον ιδιοκτήτη του, ενώ την αποφράδα εκείνη μέρα του έβγαλε "μπλε οθόνη", σημάδι που ήταν και το τελειωτικό χτύπημα για το εύθραυστο νευρικό σύστημα του Αμερικανού.

Αμέσως η αστυνομία της περιοχής έσπευσε στο σημείο, ακούγοντας τους πυροβολισμούς και επέβαλε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του "άτυχου" pc για χρήση του όπλου του εντός αστικών ορίων. "Ήταν μεγαλειώδες" ανέφερε ο Χιντς που δεν μετάνιωσε λεπτό για την πράξη του. "Οι άγγελοι τραγούδησαν από ψηλά" σημείωσε ενώ ομολόγησε πως ο... φόνος ήταν προμελετημένος.

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση