Κλέφτης για...κλάματα - Αποφυλακίστηκε και λίγα λεπτά μετά συνελήφθη ξανά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 16:43 Κλέφτης για...κλάματα - Αποφυλακίστηκε και λίγα λεπτά μετά συνελήφθη ξανά

«Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι», λέει ο σοφός λαός και η φράση αυτή βρήκε πλήρη εφαρμογή σ’έναν 34χρονο άνδρα από την Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος μόλις βγήκε από τη φυλακή, όπου κρατούνταν για κλοπές, συνελήφθη εκ νέου πριν καν απομακρυνθεί από αυτή, καθώς διέρρηξε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ της φυλακής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η έκθεση του Γραφείου του Σερίφη στο St. Lucie, ο Michael Lewis, 34 ετών, μόλις απελευθερώθηκε ήταν ευέξαπτος και «φώναζε ότι δεν έχει τσιγάρα». Στη συνέχεια, εντοπίστηκε να περπατά στο πάρκινγκ της φυλακής «και να τσεκάρει ύποπτα τις πόρτες των αυτοκινήτων».

Κάμερα κατέγραψε τον Lewis να κατεβάζει τα παράθυρα των αυτοκινήτων και να προσπαθεί να ανοίξει τις πόρτες, μέχρι που βρήκε ένα αυτοκίνητο ξεκλείδωτο, μπήκε μέσα και κάθισε στη θέση του οδηγού.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Lewis φέρεται να αφαίρεσε αρκετά αντικείμενα από τα αυτοκίνητα που παραβίασε, μεταξύ αυτών 4 πακέτα τσιγάρα, ένα iPhone , μια πιστωτική κάρτα, ένα δίπλωμα οδήγησης, έναν αναπτήρα και 547 δολάρια.

Στον αστυνομικό που τον πλησίασε του είπε ότι «περιμένει τη φίλη του», όμως οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή καθώς τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του δεν ήταν αυτά με τα οποία είχε διαβεί το κατώφλι της λίγα λεπτά πριν.

Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 11,250 δολαρίων.

πηγή: enikos.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση