Ο δήμαρχος πήγε στην τουαλέτα με το μικρόφωνο ανοικτό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 08:24 Ο δήμαρχος πήγε στην τουαλέτα με το μικρόφωνο ανοικτό

Καλά κρατούσε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην πόλη Τζόρτζταουν του Τέξας. Το θέμα συζήτησης αφορούσε στην αντιμετώπισης της διάδοσης ασθενειών και τη χρήση αντιβιοτικών και το λόγο είχε πάρει η δημοτική σύμβουλος Ρέιτσελ Τζόνροου.

Όμως η συνεδρίαση κρατούσε ώρα και ο δήμαρχος της πόλης, Ντέιλ Ρος, θέλησε κάποια στιγμή να πάει στην τουαλέτα.

Δεν φρόντισε όμως να τηρήσει τα προβλεπόμενα: δεν έκλεισε το μικρόφωνο που κουβαλούσε πάνω του, με αποτέλεσμα κάθε του πράξη μέσα στο αποχωρητήριο να ακούγεται… καμπάνα σε όλη την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Έτσι, η ομιλία της Τζόνροου διακόπηκε από τον ήχο απ’ το καζανάκι, ενώ τόσο η ίδια, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα (πνιχτά) γέλια τους.

Το χειρότερο; Καθώς δεν ακούστηκε ήχος βρύσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι συμπέραναν πως ο δήμαρχος αμέλησε να πλύνει τα χέρια του –κι όλα αυτά κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που αφορούσε στην διάδοση ασθενειών.

Η μικρή αυτή αφηρημάδα του δημάρχου είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ρεζίλι σε, μέχρι στιγμής, πάνω από 1.7 εκατομμύριο ανθρώπους που έχουν δει το σχετικό βίντεο στο Youtube.

in.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση