Τ' αφεντικό τρελάθηκε! Πήγε υπερπολυτελέστατες διακοπές τους 6.400 υπαλλήλους του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 08:38 Τ' αφεντικό τρελάθηκε! Πήγε υπερπολυτελέστατες διακοπές τους 6.400 υπαλλήλους του
Χρειάστηκε 84 αεροπλάνα, 140 ξενοδοχεία στο Παρίσι, 4.760 δωμάτια σε 79 πολυτελή ξενοδοχεία στις Κάννες και το Μονακό και 147 λεωφορεία για να πάει τους 6.400 υπαλλήλους του διακοπές!
 
Ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος Li Jinyuan έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έγινε σίγουρα το αφεντικό της χρονιάς με αφορμή την 20η επέτειο λειτουργίας της εταιρείας του.

Στις διακοπές τους στη Γαλλία πήραν μάλιστα μέρος σε μια προσπάθεια παγκόσμιου ρεκόρ για τη μεγαλύτερη ανθρώπινη αλυσίδα.

Το πολυτελές κατάστημα Galeries Lafayette ήταν κλειστό για το κοινό ώστε να μπορούν να περιηγηθούν εύκολα, ενώ γέμισαν το Palais Nikaia για να παρακολουθήσουν την παράσταση καμπαρέ Moulin Rouge.

Οι άνθρωποι της Tiens, που γιόρταζε τα 20 χρόνια λειτουργίας της, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στα υπερπολυτελή δωμάτιά τους, ενώ είχαν μόνοι τους το μουσείο του Λούβρου στις 6 Μαΐου.

Το τετραήμερα ταξίδι στη Γαλλία και το Μονακό κόστισε στον Li Jinyuan 14,6 εκατομμύρια δολάρια, με τους υπαλλήλους της Tiens να κάνουν παγκόσμιο ρεκόρ.
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση