Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο έρωτας χρόνια... και ύψος δεν κοιτά: 26χρονο μοντέλο ερωτεύτηκε 54χρονο με ύψος 1,47 μ.

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 22:04 Ο έρωτας χρόνια... και ύψος δεν κοιτά: 26χρονο μοντέλο ερωτεύτηκε 54χρονο με ύψος 1,47 μ.

Τι κι αν έχουν 27 χρόνια και αρκετά εκατοστά διαφορά. Η 26χρονη Σάρα Ρούσι δεν αντέχει μακριά από τον Μέισον Ρις. Εκείνος είναι 54 ετών και έχει ύψος μόλις 1,47 μ.

Ποτέ δεν περίμενε ότι μία τόσο νέα και όμορφη γυναίκα όπως η Σάρα θα έριχνε το βλέμμα της πάνω του, πόσω μάλλον ότι θα τον ερωτευόταν. Έτσι όταν το νεαρό μοντέλο εξέφρασε το ερωτικό του ενδιαφέρον ο Μέισον δεν μπορούσε να πιστέψει στην τύχη του.

"Δεν είμαι του επιπέδου της. Οπότε όταν βλέπω μια πανέμορφη, νέα 26χρονη γυναίκα και μοντέλο δεν σκέφτομαι "α αυτή θα με ερωτευτεί". Όταν εξέφρασε το ερωτικό της ενδιαφέρον ώστε να είναι σε σχέση μαζί μου σοκαρίστηκα, όπως θα συνέβαινε στον καθένα. Πολλοί τη ρωτάνε, "αλήθεια γιατί είσαι με αυτόν τον τύπο; Το κάνεις για τα λεφτά; Είναι ο χρηματοδότης σου;" "λέει με παράπονο ο Μέισον με τη Σάρα να επιμένει ότι η σχέση της με τον Μέισον είναι αυστηρώς προσωπική.

Η ίδια που στο παρελθόν έβγαινε με μεγαλύτερους άνδρες που φρόντιζαν για τα λούσα της και τα ακριβά της δείπνα, ομολογεί ότι το να είσαι σε μια τέτοια σχέση είναι διασκεδαστικό καθώς είναι ωραίο να παίρνεις 300 δολάρια για ένα δείπνο, ωστόσο επιμένει ότι όταν άρχισε να μιλά στον Μέισον δεν ήθελε πια να το κάνει αυτό. "Αισθάνθηκα ότι είμαι χαρούμενη να είμαι σε σχέση μαζί του. Είμαι πραγματικά χαρούμενη, δεν χρειάζεται να είμαι μαζί του για τα χρήματά του".

Ο Μέισον λέει: "Η Σάρα ποτέ δεν μου ζήτησε σεντ. Μου αγόρασε όμορφα δώρα και ξοδεύει χρόνο και χρήμα μαζί μου οπότε δεν πιστεύω ότι τα χρήματα είναι η βάση της σχέσης μας". Ο ίδιος δεν έβγαινε ποτέ με γυναίκες τόσο νέες σε αντίθεση με τη Σάρα που συνήθιζε να βγαίνει με ακόμη μεγαλύτερους. Η κοπέλα αρνείται ότι τον θέλει για τα λεφτά του καθώς δεν του έχει ζητήσει ποτέ τίποτα ενώ βγαίνουν βόλτα με το μηχανάκι του και δεν την ενδιαφέρουν οι πολυτέλειες ή ό,τι άλλο.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 7 μήνες και ζουν τον έρωτά τους.

Πηγή: enikos.gr/Daily Mail