Σοκ: Γιατρός ξέχασε το κινητό στην κοιλιά γυναίκας μετά την καισαρική

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 16:21 Σοκ: Γιατρός ξέχασε το κινητό στην κοιλιά γυναίκας μετά την καισαρική

Γιατρός αφήνει κατά λάθος το κινητό του στο στομάχι γυναίκας κατά τη διάρκεια της καισαρικής και το ανακαλύπτουν μετά από ώρες όταν αυτό αρχίζει να δονείται.

Η Χανάν Μαχμούντ Αμπντούλ Καρίμ βρέθηκε με το τηλέφωνό του γυναικολόγου της στο στομάχι της, μετά την επέμβαση καισαρικής τομής που υπέστη.

Η 36χρονη γυναίκα, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν για να γεννήσει.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης ο γιατρός άφησε, χωρίς να το προσέξει κανείς το τηλέφωνό του στην κοιλιά της - και μόλις πήγε στο σπίτι άρχισε να δονείται μέσα σε αυτήν.

Η μητέρα της Χανάν είπε στο Gulf News ότι η κόρη της γέννησε ένα υγιές αγοράκι με καισαρική και εξήχθη από την κλινική μετά την επέμβαση. 'Ηταν σπίτι πλέον όταν η οικογένεια άρχισε να παρατηρεί κάποια δόνηση στην κοιλιά της.


«Η κόρη μου είχε σοβαρούς πόνους και δεν μπορούσε να κινηθεί. Την έφερα πίσω στο νοσοκομείο στα επείγοντα όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε», δήλωσε η μητέρα.

Στη συνέχεια έσπευσαν εκτάκτως στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του δημόσιου νοσοκομείου Αλ Μπασίρ στο Αμμάν, όπου οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν ένα ξένο αντικείμενο στην κοιλιά της.

Μέλη του κοινοβουλίου έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση να παραιτηθεί εξαιτίας του σκανδάλου.

«Σε χώρες που δείχνουν σεβασμό στα εθνικά ζητήματα και στους πολίτες, μετά από τέτοια σκάνδαλα οι κυβερνήσεις τους συνήθως παραιτούνται» δήλωσε ο πολιτικός Σαλίμ Αλ Μπαταΐνα στο κοινοβούλιο.

«Το Κοινοβούλιο θα πρέπει να επιδείξει αίσθημα ευθύνης και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες», πρόσθεσε.

 

Πηγή:thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση