To αληθινό «Home Alone»: 11χρονος τα έβαλε με τρεις κλέφτες και τραυμάτισε τον έναν (vid)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 12:06 To αληθινό «Home Alone»: 11χρονος τα έβαλε με τρεις κλέφτες και τραυμάτισε τον έναν (vid)

Ως άλλος Kevin McCallister, ο πιτσιρικάς κατάφερε να βγάλει νοκ άουτ τον επίδοξο κλέφτη που ήταν 8 χρόνια μεγαλύτερός του.

Το Home Alone (σ.σ Μόνος στο σπίτι) είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που έχουν βγει ever. Κάθε Χριστούγεννα που την βλέπουμε, οι περισσότεροι κάνουμε την ίδια σκέψη: Πως δεν γίνεται ένας πιτσιρικάς να βρει τόσο θάρρος να τα βάλει με δύο επίδοξους κλέφτες.

Κι όμως... Μπορεί αυτό να είναι ο κανόνας, αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις πολύ γενναίων πιτσιρικάδων. Ένας από αυτούς είναι ο Braydon Smith, ο οποίος δεν δίστασε να τα βάλει με τους ληστές που εισέβαλαν σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής, όταν ένας άγνωστος χτύπησε το κουδούνι. Ο 11χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι και δεν απάντησε, με αποτέλεσμα ο εισβολέας να χρειαστεί να μπει από το παράθυρο.

Εκείνη την ώρα ο μικρός μιλούσε με την μητέρα του στο τηλέφωνο, όταν τον είδε να μπαίνει στο δωμάτιό του και να τον απειλεί με ένα όπλο ρέπλικα που είχαν οι γονείς του. «Ήξερα οτι δεν ήταν γεμάτο και έτσι κάθισα κάτω και μπήκα στην ντουλάπα όπως μου είπαν», είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά ο κλέφτης πήγε στο σαλόνι για να πάρει το τηλέφωνο του μικρού Braydon, προκειμένου να διασφαλίσει πως δεν θα τηλεφωνήσει στην αστυνομία. «Μόλις τον είδα να το βάζει στην τσέπη, άρπαξα την χαντζάρα (σ.σ την είχε πάρει για να κόβει τα φυτά) που έχω στο δωμάτιό μου και τον χτύπησα πίσω στο κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση του 11χρονου, ανάγκασε τον επίδοξο κλέφτη να αφήσει κάτω οτι είχε πάρει και να το βάλει στα... πόδια. Κάτι που έκαναν και οι δύο συνεργάτες του.

Μάλιστα, λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς είχε πάει σε νοσοκομείο για να του περιποιηθούν τα τραύματα του.

Ο δράστης ήταν ο 19χρονος Jataveon Dashawn Hall, με τους συνεργούς του να αναζητούνται ακόμα.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση