Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Δύο αδέρφια πέθαναν με τον ίδιο απίθανο τρόπο με πέντε μήνες διαφορά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 19:17 Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Δύο αδέρφια πέθαναν με τον ίδιο απίθανο τρόπο με πέντε μήνες διαφορά

Δύο αδέρφια πέθαναν με πέντε μήνες διαφορά τη στιγμή που έτρωγαν, αφού πνίγηκαν από το φαγητό τους.

Ο Γκουίν Φράνσις πέθανε στα 62 του χρόνια έπειτα από εγκεφαλική βλάβη όταν πνίγηκε από την μπριζόλα και τις πατάτες που έτρωγε σε ταβέρνα στην Ουαλία στις 29 Ιανουαρίου.

Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η έρευνα σχετικά για τον θάνατο του Φράνσις στις 3 Ιουλίου, πέθανε ο μεγαλύτερος αδερφός του Σέλουιν, 68 ετών, αφού πνίγηκε από το φαγητό του ενώ έτρωγε έξω με φίλους του. Ο Σέλουιν διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά πέθανε στις 4 Ιουλίου.

Ο αδερφός τους Κένεθ Φράνσις είπε στους ερευνητές ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι εκλιπόντες αδερφοί του έτρωγαν πολύ βιαστικά χωρίς να μασούν σωστά την τροφή τους.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την περίπτωση του Γκουίν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 62χρονος υπέστη εγκεφαλική ζημία. Άρχισε να πνίγεται ενώ έτρωγε στην ταβέρνα και οι νοσηλευτές αφαίρεσαν από τον λαιμό του κομμάτι κρέατος. Ο Γκουίν πρόσεχε τον Σέλουιν που κατά διαστήματα είχε υποστεί αλλεπάλληλα εγκεφαλικά.

Δεκαοκτώ μήνες πριν από τον θάνατο του Γκουίν, ο Σέλουιν είχε πνιγεί επίσης τρώγοντας μπριζόλα στην ίδια ταβέρνα όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό με τον αδερφό του. Εκείνος όμως σώθηκε όταν του έκαναν την κίνηση Χάιμλιχ.

Ο Σέλουιν πέθανε στις 4 Ιουλίου, μία ημέρα μετά τον πνιγμό του από φαγητό, ενώ σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες από τον ιατροδικαστή πέθανε από εγκεφαλική ζημία έπειτα από έμφραγμα.

Πηγή: Daily Mail

Προσαρμοσμένη αναζήτηση