Ασύλληπτη τραγωδία: Χτύπησε το μπαλάκι του γκολφ και σκότωσε την 6χρονη κόρη του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 10:12 Ασύλληπτη τραγωδία: Χτύπησε το μπαλάκι του γκολφ και σκότωσε την 6χρονη κόρη του

Μια ασύλληπτη τραγωδία «χτύπησε» μια οικογένεια στις ΗΠΑ όπου στη Γιούτα, ένα 6χρονο κοριτσάκι απεβίωσε, όταν ένα μπαλάκι του γκολφ που χτύπησε ο πατέρας της, την πέτυχε στο κεφάλι.

Το κοριτσάκι ήταν εκεί όπως κάθε φορά, μαζί με τους γονείς της, καθώς ο πατέρας του την είχε ως το γούρι του μαζί του. Και από μια άτυχη στιγμή, ξαφνικά έφυγε από την ζωή. Ο πατέρας της χτύπησε την μπάλα του γκολφ, η οποία έπεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της κόρης του. Το χτύπημα όμως ήταν δυνατό και σε σημείο τέτοιο, που έκανε τη ζημιά.

Η μικρή Αρια Χιλ, διασκέδαζε με το να πηγαίνει εκεί με τον πατέρα της, αλλά η τελευταία βόλτα αποδείχθηκε μοιραία. Οι γονείς του κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, αλλά στο νοσοκομείο η 6χρονθη απεβίωσε λίγες ώρες αργότερα, καθώς το χτύπημα είχε κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στον εγκέφαλό της. Όπως ανέφερε το CNN, δεν θα αποδοθούν κατηγορίες στον πατέρα, καθώς το συμβάν έγινε από μια καθαρά άτυχη στιγμή, με τον άνδρα να είναι σε κατάσταση σοκ.

Πηγή: iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση