Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φανατικός των «50 αποχρώσεων του γκρι» αυτοστραγγαλίστηκε αντιγράφοντας την ταινία!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 22:20 Φανατικός των «50 αποχρώσεων του γκρι» αυτοστραγγαλίστηκε αντιγράφοντας την ταινία!
Ο 37χρονος άντρας βρέθηκε γυμνός, φορώντας μόνο μια «ζώνη αγνότητας» στα γεννητικά του όργανα, από την ίδια του τη μητέρα
 
Τραγικό τέλος είχε ένας φανατικός θαυμαστής των βιβλίων και των ταινιών των «50 αποχρώσεων του γκρι», που βρήκε τραγικό θάνατο όταν αυτοστραγγαλίστηκε επιχειρώντας να αντιγράψει ό,τι είχε δει και είχε διαβάσει.

Ο 37χρονος Φίλιπ Γουόκερ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Γιορκσάιρ από την ίδια του τη μητέρα. Ήταν γυμνός, ξαπωμένος στο κρεβάτι του και φορούσε μια «ζώνη αγνότητας» στα γεννητικά του όργανα. Γύρω από το λαιμό του είχε δεμένο έναν επίδεσμο.
 
Η αστυνομία πιστεύει ότι προσπαθούσε να κάνει ένα σεξουαλικό «παιχνίδι» που όμως πήγε πολύ στραβά.

Η οικογένειά του ανέφερε πως μετά το θάνατό του, τον περασμένο Μάρτιο, στο δωμάτιό του βρήκε πολλά σεξουαλικά βοηθήματα και μια ολόκληρη θήκη με πορνογραφικές ταινίες σε CD.
 

Μεταξύ άλλων βρέθηκε και ένα σημειωματάριό του, όπου ο ίδιος είχε κάνει πορνογραφικά σχέδια παρόμοια με την εικόνα που παρουσίαζε.

Η υπόθεση του θανάτου του ερευνήθηκε από την αστυνομία, που όμως έφτασε στο συμπέρασμα πως στην υπόθεση δεν εμπλέκεται άλλος άνθρωπος και πως ο 37χρονος ουσιαστικά ο ίδιος αφαίρεσε τη ζωή του, κατά πάσα πιθανότατα από ατύχημα.

πηγή: thetoc.gr