Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα πάει η τσίκνα σύννεφο! Μαζικό μπάρμπεκιου έξω από το σπίτι της vegan

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 22:39 Θα πάει η τσίκνα σύννεφο! Μαζικό μπάρμπεκιου έξω από το σπίτι της vegan

Σε μπελάδες βρέθηκε η Αυστραλή vegan που που έκανε μήνυση στον γείτονά της γιατί την ενοχλούσε η μυρωδιά του ψημένου κρέατος από το μπάρμπεκιου που έκανε.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ πάνω από 3.000 Αυστραλοί σκοπεύουν να συγκεντρωθούν στο μαζικό μπάρμπεκιου που θα γίνει έξω από το σπίτι της.

Για την «εκδήλωση» έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα στο facebook και έχουν δηλώσει ότι θα παραβρεθούν πάνω από 3.000 άνθρωποι.

Η Σίλα Κάρντεν στην μήνυση που έκανε στον γείτονά της ανέφερε ότι η μυρωδιά από τα ψημένα κρέατα και ψάρια καταστρέφει την ποιότητα ζωής της.

Οι δικαστικές περιπέτειες του γείτονα ξεκίνησαν πέρυσι και όταν απορρίφθηκε το αίτημα της vegan γειτόνισσας για δίκη εκείνη προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Και εκεί όμως το αίτημά της απορρίφθηκε με τους δικαστές να καλούν τους δυο γείτονες να τα βρουν μεταξύ τους. Όμως, η Κάρντεν είναι αμετάπειστη και ισχυρίζεται ότι έχει χάσει τον ύπνο της από την μυρωδιά του ψημένου κρέατος.