Κουβάλησε το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο μετά από φρικτό τροχαίο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 19:09 Κουβάλησε το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο μετά από φρικτό τροχαίο!

Μια τουρίστρια από την Βρετανία αναγκάστηκε να κουβαλήσει το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο, μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο που είχε στο Μεξικό. Η 26χρονη Chelsea Vella βρισκόταν σε διακοπές στην περιοχή Puerto Vallarta, στις 18 Σεπτεμβρίου, όταν έχασαν τον έλεγχο του οχήματός τους λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος που υπήρχε μετά το πέρασμα τους πρόσφατου τυφώνα.

Οδηγούσαν ένα όχημα που ονομάζεται buggy (σ.σ. τα λεγόμενα «γυμνά» οχήματα που συνήθως νοικιάζουν οι τουρίστες), σαν αυτό εδώ:

τροχαίο

Η 26χρονη, που κατάγεται από το Buckinghamshire, δήλωσε στην Sun πως ενστικτωδώς έβαλε το χέρι της μπροστά στο πρόσωπό της ως «ασπίδα» για το κεφάλι της, ωστόσο το όχημα προσγειώθηκε πάνω στο χέρι της και σχεδόν της το έκοψε τελείως!

«Θυμάμαι να κοιτάζω κάτω και να βλέπω τον αγκώνα μου να έχει σπάσει. Είδα το δεξί μου χέρι να κρέμεται από ένα κομμάτι δέρματος», λέει η 26χρονης που εργάζεται ως φύλακας σε φυλακές.

Τονίζει ακόμη πως μπορούσε «να νιώσει πως πέθαινε» καθώς μεταφέρονταν στο νοσοκομείο κι αφού οι τραυματιοφορείς της είχαν κάνει μια ένεση για να την κρατήσουν ξύπνια. Η φίλη της, που ήταν μαζί της στο τροχαίο, έσκισε την μπλούζα της για να δέσει το σχεδόν ακρωτηριασμένο χέρι της. Μια κίνηση που σύμφωνα με τους γιατρούς της έσωσε την ζωή…

«Όταν άρχισα να πονάω, απλά έγινα υστερική. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως θα χάσω το χέρι μου», λέει στην βρετανική ταμπλόιντ η Vella.

Οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χέρι της όταν κάποια στιγμή κατά την διάρκεια του χειρουργείου σταμάτησε να αναπνέει

Η αδελφή της, ξεκίνησε έναν έρανο στο GoFundMe για να καταφέρει να της αγοράσει το καλύτερο προσθετικό χέρι, με τουλάχιστον 7.000 προσφορές να έχουν ήδη κατατεθεί…

Η άτυχη τουρίστρια δηλώνει απογοητευμένη πως είναι δεξιόχειρας κι εφόσον έχασε το δεξί της χέρι, θα πρέπει να τα μάθει όλα από την αρχή…

Δείτε τις εικόνες της 26χρονης πριν και μετά το τροχαίο
τροχαίο τροχαίο  

Πηγή: thesun.co.uk.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση