Στα λημέρια της Ντενέρις από το Game of Thrones και το Dragonstone

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 10:10 Στα λημέρια της Ντενέρις από το Game of Thrones και το Dragonstone

Οι φανατικοί του Game of Thrones ξέρουν τι είναι το Γιουνκάι, το Πέντος και το κάστρο Dragonstone. Το San Juan de Gaztelugatxe το γνωρίζουν όμως;

Το κάστρο Αΐτ Μπεν Χαντού είναι το κάστρο όπου γυρίστηκαν οι σκηνές της πόλης Γιουνκάι και Πέντος από το Game of Thrones. Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες είναι οι τουρίστες που συρρέουν στην συγκεκριμένη περιοχή τα τελευταία χρόνια, ενώ το 2019 ήταν το σημείο με τις περισσότερες εμφανίσεις στο Instagram σε σχέση με την σειρά που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση.

Το κάστρο Αΐτ Μπεν Χαντού στο Μαρόκο χρησιμοποιήθηκε στην τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς ως οι πόλεις Γιουνκάι, Πέντος και Άσταπορ, ενώ συνδέθηκε κυρίως με την Εμίλια Κλαρκ στο ρόλο της Ντενέρις.

Όσοι πιστοί της πολυαγαπημένης σειράς Game of Thrones, προσέλθετε στην… Ισπανία. Εκεί βρίσκεται το San Juan de Gaztelugatxe, τοποθεσία στην οποία γυρίστηκαν όλες οι σκηνές του κάστρου Dragonstone. Η Χώρα των Βάσκων (βασκικά: Euskadi, ισπανικά: País Vasco) είναι μια από τις 17 αυτόνομες κοινότητες (περιφέρειες) της Ισπανίας.

Το κάστρο Dragonstone είναι στην πραγματικότητα μια εκκλησία που απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο. Μετά από 200 σκαλοπάτια και ένα στενό ανηφορικό δρομάκι, οι επισκέπτες φτάνουν στο San Juan de Gaztelugatx, όπου βρίσκεται η εκκλησία.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση