Γυναίκα εμπρηστής ετών 78 εκδικήθηκε «υποψήφιο γαμπρό»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 09:29 Γυναίκα εμπρηστής ετών 78 εκδικήθηκε «υποψήφιο γαμπρό»

Έκαψε το αυτοκίνητο του φίλου της κόρη της γιατί δεν ενέκρινε τον δεσμό τους. Θεωρούσε ότι εξέθετε το παιδί της και δεν το αποκαθιστούσε με γάμο!

Η κωλυσιεργία του «υποψήφιου γαμπρού», ο οποίος δεν ήταν για εκείνη ο ιδανικός σύντροφος για την κόρη της, μεγάλωσε τη δυσαρέσκεια, στην ήδη κακή άποψη που είχε για το πρόσωπό του. Κανείς όμως δεν περίμενε να φθάσει στο σημείο να κάψει το αυτοκίνητό του για να τον εκδικηθεί ή για να το απομακρύνει από το παιδί του διακόπτοντας τη σχέση τους.

Πριν από πέντε ημέρες, η 78χρονη πήρε ένα μπιτόνι εύφλεκτο υγρό και κατευθύνθηκε στη συμβολή των οδών Θεοτόκου και Δενδάκη στην Παλλήνη, όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο, μάρκας Χόντα Σιβίκ, του 51χρονου άνδρα. Η ηλικιωμένη γυναίκα περιέλουσε με βενζίνη το αυτοκίνητο και προκάλεσε πυρκαγιά, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ψυχραιμία από το σημείο, αφού κανείς δεν θα μπορούσε να την υποπτευτεί ως δράστιδα εμπρησμού.

Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές στο εμπρόσθιο μέρος, ενώ οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί μετά την κατάσβεση από τους πυροσβέστες, εντόπισαν το μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, δείγμα εμπρηστικής ενέργειας. Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής, είχαν δει την ηλικιωμένη, ενώ η παρουσία της επιβεβαιώθηκε και από τις καταγραφές καμερών ασφαλείας στην περιοχή. Το θύμα φαίνεται να είχε εκμυστηρευτεί τις προστριβές που είχε με την 78χρονη, με αφορμή τον δεσμό που είχε με την κόρη της. Η 78χρονο συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της για εμπρησμό από πρόθεση οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

 

πηγή:thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση