Αυτός είναι ο γορίλας που έχει κλέψει την καρδιά των γυναικών στην Ιαπωνία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 16:11 Αυτός είναι ο γορίλας που έχει κλέψει την καρδιά των γυναικών στην Ιαπωνία

Γύρω από το κλουβί του 18χρονου γορίλα βρίσκεται μόνιμα ένα πλήθος από νεαρές γυναίκες που φωνάζουν «Κοίτα με, Shabani!», προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή του

Ένας γορίλας με ασυνήθιστα ωραία εμφάνιση ονόματι Shabani έχει καταγοητεύσει τις γυναίκες στην Ιαπωνία με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν το Twitter με φωτογραφίες του και να εκφράζουν τον θαυμασμό τους με χίλιους δυο τρόπους, αναφέρει σε δημοσίευμά του το CCN.

Όπως δήλωσαν στο αμερικανικό δίκτυο εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου Χιγκασιγιάμα στην πόλη Ναγκόγια, γύρω από το κλουβί του 18χρονου γορίλα βρίσκεται μόνιμα ένα πλήθος από νεαρές γυναίκες που φωνάζουν «Κοίτα με, Shabani!», προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή του.

Στο Twitter, ενθουσιασμένες θαυμάστριες κοινοποιούν φωτογραφίες του τριχωτού καρδιοκατακτητή σε αρρενωπές πόζες που αναδεικνύουν τους μύες του και τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του.

Όπως εξηγεί ο εκπρόσωπος τύπου του ζωολογικού κήπου, Takayushi Ishikawa, πρόκειται για ένα φαινόμενο που έχει προκαλέσει έκπληξη στη διοίκηση. Όσο για την αντίδραση του Shabani σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις λατρείας; Αν και δείχνει να έχει προσέξει την αύξηση του ενδιαφέροντος για το πρόσωπό του, παραμένει προσγειωμένος και σεμνός, σύμφωνα με τον Ishikawa.

 

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση