Τροχαίο λόγω...δονητή: Οδηγούσε ενώ αυνανιζόταν, με δυσάρεστα αποτελέσματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 12:19 Τροχαίο λόγω...δονητή: Οδηγούσε ενώ αυνανιζόταν, με δυσάρεστα αποτελέσματα

Η οδήγηση με το σεξουαλικό της βοήθημα σε λειτουργία προκάλεσε τροχαίο!!!

Μία πραγματικά απίστευτη ιστορία συνέβη στο Cirencester της Βρετανίας με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα.

Όπως μεταδίδει η βρετανική independent, η γυναίκα οδηγούσε έχοντας σε λειτουργία το σεξουαλικό της βοήθημα με αποτέλεσμα να τρακάρει και η ιστορία της να κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Η νεαρή γυναίκα, φέρεται να είχε βαρεθεί και κολλήσει στην κίνηση, όταν ξαφνικά το «παιχνίδι» με το σεξουαλικό βοήθημα είχε ως αποτέλεσμα να πατήσει το γκάζι του αυτοκινήτου και να χτυπήσει το πίσω μέρος ενός βαν της «M&J Seafood».

Η γυναίκα η οποία φέρεται είναι γύρω στα 30 οδηγούσε ένα «μίνι κούπερ». Από την πρόσκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς, ωστόσο οι οδηγοί αντάλλαξαν λεπτομέρειες για ασφαλιστικούς λόγους και τα αφεντικά του «M&J Seafood» επιχείρησαν να ελέγξουν την κάμερα από το πίσω μέρος του βαν.

Όταν όμως έλεγξαν το βίντεο έκπληκτοι διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Gloucester είπε ότι κανέναν περιστατικό με αυτή την αξέχαστη περιγραφή δεν του είχε αναφερθεί, καθώς επειδή η σύγκρουση ήταν μικρή το περιστατικό μπορεί και να μην αναφέρθηκε καθόλου.

Τελικά όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο «αυνανισμός είναι απόλυτα ασφαλής και φυσιολογικός αν δεν είσαι πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου».

huffingtonpost.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση