Την έψαχναν για 10 χρόνια και την βρήκαν να ζει σε ίντερνετ καφέ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 17:53 Την έψαχναν για 10 χρόνια και την βρήκαν να ζει σε ίντερνετ καφέ
Επί 10 χρόνια ζούσε σε ίντερνετ καφέ και λουτρά μια 14χρονη αγνοούμενη κοπέλα, παίζοντας το παιχνίδι «Cross Fire».
 
Η Ξιάο Γιουν, που θεωρούνταν νεκρή καθώς είχε εξαφανιστεί πριν από 10 χρόνια, φέρεται να ζούσε σε ένα ίντερνετ καφέ.

Η κοπέλα, ηλικίας πλέον 24 ετών, εγκατέλειψε το πατρικό της σπίτι στην πόλη Zhejiang, στην ανατολική Κίνα, μετά από καβγά με τους γονείς της όταν ήταν 14 ετών, όπως αναφέρει η εφημερίδα «South China Morning Post».

Η Γιουν βρέθηκε από την αστυνομία την Παρασκευή μετά από έλεγχο ρουτίνας σε ένα ίντερνετ καφέ στην πόλη Hangzhou, όπου οι αρχές την ανακάλυψαν καθώς χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα.

Κατά την ανάκριση αποκαλύφθηκε πως η Γιουν είχε περάσει τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής της σε ίντερνετ καφέ και λουτρά, ξοδεύοντας τον περισσότερο χρόνο της παίζοντας το παιχνίδι «CrossFire», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Όπως έγινε γνωστό, επιβίωνε χάρη σε δωρεές από τους χρήστες του καφέ ενώ εργαζόταν περιστασιακά και ως ταμίας σε κάποιες καφετέριες για να κερδίζει επιπλέον εισόδημα. Αρχικά μάλιστα, δήλωσε στις αρχές πως ζούσε με τους παππούδες της.

Η μητέρα της, δεν είχε αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου της με την ελπίδα πως η κόρη της κάποια στιγμή θα επικοινωνούσε μαζί της. Όπως δήλωσε: «Έχω μια επίμονη προσωπικότητα και συνήθιζα να την μαλώνω. Αλλά έχουν περάσει 10 χρόνια πια και τώρα πλέον είναι ενήλικας. Δεν θα την ξαναμαλώσω ποτέ».
 
Πηγή: Independent
Προσαρμοσμένη αναζήτηση