Ο πιο φανταχτερός στολισμός σπιτιού για τα Χριστούγεννα και η συγκινητική ιστορία που κρύβεται από πίσω!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 22:41 Ο πιο φανταχτερός στολισμός σπιτιού για τα Χριστούγεννα και η συγκινητική ιστορία που κρύβεται από πίσω!

Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε το πιο φανταχτερό στολισμό σπιτιού για τα Χριστούγεννα που έχει σπάσει το ίντερνετ. Ωστόσο, πίσω από αυτό το light show στην πόλη Σαν Αντόνιο της πολιτείας Τέξας (ΗΠΑ) κρύβεται πραγματικά μια συγκινητική ιστορία.

Τα τελευταία χρόνια, ο Mat και η Melissa Johnson στόλιζαν το σπίτι τους με λαμπάκια για να χαρούν τα παιδιά τους ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να γίνει το πιο δηλοφιλές σπίτι στην πολιτεία.

Χρησιμοποιώντας, όμως, την δημοφιλία αυτού του εντυπωσιακού στολισμού, ο Μat αποφάσισε να συνεργαστεί με μια μη κυβερνητική οργάνωση (Living Water International), προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την εξάλειψη της παιδικής θνησιμότητας στη Αφρική, λόγω έλλειψης πόσιμου νερού. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν 10.000 δολάρια, δεδομένου ότι πάνω από 2.000 παιδιά πεθαίνουν κάθε μέρα από μολυσματικές ασθένειες.
Δείτε το βίντεο:

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση