Ένα 7χρονο κορίτσι καλεί την αστυνομία επειδή νομίζει πως "κατέστρεψε" τα Χριστούγεννα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 09:59 Ένα 7χρονο κορίτσι καλεί την αστυνομία επειδή νομίζει πως "κατέστρεψε" τα Χριστούγεννα

Η μικρή Ιζαμπέλα κάλεσε το 100 ενώ βρισκόταν σε πανικό, πιστεύοντας ακράδαντα πως ίσως εκείνη είναι η υπαίτια να ματαιωθούν φέτος τα Χριστούγεννα (vid)

Η μικρή Ιζαμπέλα Λα Περούτα, μια επτάχρονη από το New Jersey, κάλεσε το 100 σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσει τα Χριστούγεννα, αφού από λάθος ακούμπησε ένα ξωτικό που "την πρόσεχε" στο δωμάτιό της. Ο μύθος λέει πως αν ένα παιδί ακουμπήσει ένα από τα ξωτικά που έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη να καταγράφουν αν τα παιδιά είναι "καλά" προκειμένου να στείλουν σήμα στον Άγιο Βασίλη, τότε κινδυνεύει η μαγεία των Χριστουγέννων.

Μόλις ακούμπησε την κούκλα, η οποία έπεσε και κάτω, το μικρό κορίτσι πανικοβλήθηκε και κάλεσε το 100. Το τηλεφωνικό κέντρο απάντησε προκαλώντας ακόμη περισσότερο πανικό στο κορίτσι που παρακαλούσε τους υπεύθυνους να μην επισκεφτούν το σπίτι της. "Μην έρθετε σπίτι μου, προσπαθούσα να να καλέσω στο τηλέφωνο τον μπαμπά μου για ένα ατύχημα" είπε. Ένα περιπολικό βρέθηκε στο σπίτι ξυπνώντας την ανυποψίαστη μητέρα της που έμεινε άναυδη από το περιστατικό.

"Για εκείνη ήταν μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που μπορούσε να καταστρέψει τα Χριστούγεννα" είπαν εκ των υστέρων οι αστυνομικές αρχές της πόλης που βρέθηκαν στο σημείο.

 

Πηγή: mashable

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση