77χρονη γιαγιά σηκώνει πάνω από 90 κιλά! (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 18:26

Η ηλικιωμένη Αμερικανή συχνάζει στο γυμναστήριο της γειτονιάς της, σηκώνοντας ως και 100 κιλά. Η ίδια δηλώνει «Είμαι σχεδόν 80 χρονών και απλώς ζω ακόμα τη ζωή μου!»

Μια 77χρονη γυναίκα από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δεν είναι μια συνηθισμένη γιαγιά. Πηγαίνει τρεις φορές τη βδομάδα στο γυμναστήριο της γειτονιάς της και μπορεί να σηκώσει πάνω από 90 κιλά!

Η ενασχόληση της ιδιαίτερης γιαγιάς με τη γυμναστική ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν, όταν είδε την ανακοίνωση του γυμναστηρίου για έναν διαγωνισμό άρσης βαρών και θέλησε να λάβει μέρος. Από τότε εξελίχθηκε σε τακτικό μέλος του γυμναστηρίου, κάνει πους απς με ένα χέρι, σηκώνει πολλά βάρη και, με τη πρώτη ευκαιρία, συμμετέχει σε διαγωνισμούς άρσης βαρών, κατακτώντας πολλές νίκες και βραβεία.

Η ίδια είναι περήφανη για τον εαυτό της και δηλώνει: «Πιστεύω πως η άσκηση είναι το κλειδί για μια υγιή ζωή. Όλοι όσοι με βλέπουν απορούν πως τα καταφέρνω και έρχονται να με συγχαρούν», ενώ συμπληρώνει γελώντας: «Μπορώ, επίσης, να σπρώξω το αυτοκίνητό μου αν κολλήσει στο χιόνι. Είμαι σχεδόν 80 χρονών και απλώς, ζω ακόμα τη ζωή μου!»

Thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση