Έριξε ζωντανό αλιγάτορα σε εστιατόριο Wendy's

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 20:03 Έριξε ζωντανό αλιγάτορα σε εστιατόριο Wendy's

Στη Φλόριντα των ΗΠΑ συνέλαβαν άνδρα που πέταξε αλιγάτορα μέσα σε υποκατάστημα των Wendy's. Κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας (Vid)

Οι αρχές της Φλόριντα των ΗΠΑ συνέλαβαν έναν άνδρα ο οποίος πέταξε έναν ζωντανό αλιγάτορα μέσα σε γκισέ παραγγελιών σε drive-through υποκατάστημα των Wendy's. Στη συνέχεια πήρε την παραγγελία του και εξαφανίστηκε.

Δράστης ήταν ο Joshua James και ταυτοποιήθηκε με το πρόσωπο που περιέγραψε το προσωπικό του καταστήματος. Όπως ανέφεραν, πέταξε έναν αλιγάτορα μήκους περίπου ενός μέτρου.

Ο James αντιμετώπισε τρεις κατηγορίες συνολικά: Απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Παράνομη κατοχή και μεταφορά άγριου ζώου. Και κλοπή. Όπως μεταδίδει το WPTV ο 24χρονος δικάστηκε και του επεβλήθη ψυχιατρική παρακολούθηση, απαγόρευση εισόδου δια ζωής σε Wendy's, ενώ του απαγορεύτηκε επίσης να έχει επαφή με ζώα, πέραν του σκύλου της μητέρας του.  Η απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση αποσύρθηκε σαν κατηγορία, όταν παραδέχθηκε πως ήθελε να κάνει φάρσα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του υποκαταστήματος των Wendy's, ο νεαρός εμφανίστηκε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα με το όχημα του, φορώντας ανάποδα ένα καπέλο του baseball, και παρήγγειλε ένα μεγάλο αναψυκτικό. "Όταν η υπάλληλος γύρισε την πλάτη της στον πελάτη για να βάλει το αναψυκτικό στο ποτήρι, εκείνος πλησίασε το τζάμι του γκισέ και πέταξε έναν ζωντανό αλιγάτορα προς την κοπέλα που τον εξυπηρετούσε", αναφέρει το υποκατάστημα.

Μάλιστα, τράβηξαν και μια φωτογραφία του ερπετού. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί. Ένας αστυνομικός που έφτασε στα Wendy's, έπιασε τον αλιγάτορα, του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία και τον πέταξε σε ένα κοντινό κανάλι. Κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις αλλά και της τοπικής Florida Fish and Wildlife Conservation Commission, που αναζητούν το ζώο.

Όταν συνελήφθη, ο James ανέφερε πως βρήκε τον αλιγάτορα την ώρα που οδηγούσε. Οι γονείς του ανέφεραν στο WPTV πως αρέσκεται στο να κάνει φάρσες.

Οι αλιγάτορες κινούνται με δυσκολία στην ξηρά, αλλά κολυμπούν γρήγορα και αθόρυβα στο νερό. Έχουν πολύ μεγάλο στόμα και δυνατά δόντια. Τρέφονται κυρίως με ψάρια και χελώνες. Ο Αμερικάνος αλιγάτορας (Αλιγάτορας του Μισισιπή - Alligator mississippiensis) ζει στις ΗΠΑ, κυρίως στον ποταμό Μισισιπή.

news247.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση