Όταν είδε το «χαμόγελο» της σκυλίτσας του, κόντεψε να πεθάνει από τα γέλια! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 14:15 Όταν είδε το «χαμόγελο» της σκυλίτσας του, κόντεψε να πεθάνει από τα γέλια! (ΦΩΤΟ)
Οι φωτογραφίες που έγιναν viral!

Τον τρόμο που ένιωσε για μια στιγμή βλέποντας το αλλόκοτο χαμόγελο της αγαπημένης του σκυλίτσας διαδέχθηκαν τα υστερικά γέλια, όταν συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε στο στόμα της η χαριτωμένη Pandora.

Ο λόγος για τον Lucas Alves Magalhaes από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο οποίος ανέβασε εχθές στον λογαριασμό του στο Facebook μερικές φωτογραφίες της σκυλίτσας του που έγιναν αμέσως viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες share και like.

Όπως είπε ο Βραζιλιάνος στο The Dodo, αρχικά δεν μπορούσε να διακρίνει τι είχε η όμορφη σκυλίτσα στο στόμα της. Έτσι φώναξε τον όνομά της, με αποτέλεσμα εκείνη να σηκώσει το κεφάλι, και να του ρίξει ένα χαμόγελο που θα του έμενε... αξέχαστο.



Η μασέλα που είχε στο στόμα της η Pandora πιθανόν είναι κάτι που ξέθαψε η ίδια από τον κήπο του σπιτιού, όπου παλαιότερα διέμενε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. «Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση, αφού κανένα μέλος της οικογένειάς μας δεν έχει τεχνητή οδοντοστοιχία.

Όπως είναι φυσικό, ο Magalhaes έσπευσε να επωφεληθεί από το ξεκαρδιστικό κατόρθωμα του κατοικίδιού του, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του σε όλους τους λογαριασμούς του στα social media. Το αποτέλεσμα; Η γλυκιά Pandora είναι πλέον viral και... διασημότητα.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση