Μαθητής παρακοιμήθηκε και ο πατέρας του τον έστειλε στο σχολείο με ελικόπτερο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 14:59 Μαθητής παρακοιμήθηκε και ο πατέρας του τον έστειλε στο σχολείο με ελικόπτερο!

Ο λόγος για τον νεαρό γιο του Andrey Palchevskii, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού της Ουκρανίας.

Σχεδόν όλοι οι μαθητές έχουν ξυπνήσει πανικόβλητοι, έχοντας καθυστερήσει στο πρωινό μάθημα, επιστρατεύοντας το πιο γρήγορο μέσο μεταφοράς για να φτάσουν στο σχολείο. Ένας μαθητής από την Ουκρανία, ωστόσο, πήγε ένα βήμα παρακάτω, καθώς έφτασε στο σχολείο με ...ελικόπτερο.

Ο λόγος για τον νεαρό γιο του Andrey Palchevskii, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού της Ουκρανίας. Ο μικρός καθυστέρησε να πάει στο σχολείο και ο πατέρας του επέλεξε να στείλει τον γιο του με ένα ελικόπτερο «Robinson R22», το οποίο προσγειώθηκε στο υπαίθριο πάρκινγκ του σχολείου, αφήνοντας άφωνους τους περαστικούς. 



Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στην περιοχή Lypky του Κιέβου, η οποία θεωρείται από τις πιο καλές περιοχές της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση