Δύο χρόνια μετά, αφεντικό και σκύλος ξανάσμιξαν [vid]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 21:01 Δύο χρόνια μετά, αφεντικό και σκύλος ξανάσμιξαν [vid]

Η συγκλονιστική ιστορία ενός σκύλου που έσμιξε μετά από δύο ολόκληρα χρόνια ξανά με το αφεντικό του. Δείτε το βίντεο.

Η ιστορία του Bosco είναι διαφορετική από τις άλλες ιστορίες σκύλων που χάνονται. Το όμορφο beagle στάθηκε τυχερό και ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια βρήκε και πάλι το αφεντικό του.

Ο Bosco ξέφυγε για λίγο από τα μάτια του ιδιοκτήτη του και βγήκε έξω από το σπίτι για να πάει την καθημερινή του βόλτα, αυτή τη φορά όμως, μόνος του. Ο ιδιοκτήτης του μόλις συνειδητοποίησε ότι έλειπε από το σπίτι, έντρομος βγήκε να τον ψάξει κάνοντας την διαδρομή που κάθε φορά οι δύο τους απολαμβάνουν.

Το όμορφο Beagle δεν βρέθηκε πουθενά, όμως το αφεντικό του φρόντισε να ενημερώσει τις τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις ότι τον ψάχνει. Οι μήνες πέρασαν και δεν υπήρχε κανένα νέο για το άτυχο σκυλάκι.

Ίσως όμως το σκυλάκι δεν ήταν και τόσο άτυχο... Ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια, ο Bosco παγιδεύτηκε σε ένα κλουβί, όμως για καλή του τύχη βρέθηκαν άνθρωποι που το απεγκλώβισαν και αναζήτησαν την οικογένειά του. Μόλις οι φιλοζωικές οργανώσεις συνειδητοποίησαν ότι είναι το Beagle που αναζητείτο πριν χρόνια, έμειναν άφωνοι και ενημέρωσαν αμέσως το αφεντικό του.

Δείτε την συγκινητική στιγμή που σκύλος και αφεντικό κάνουν... video call ενώ άμεσα αναμένεται η επανασύνδεσή τους:

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση