Έπιασε την κοπέλα του με άλλον στο κρεβάτι, έβγαλε selfies και τις πόσταρε στο facebook! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 08:16 Έπιασε την κοπέλα του με άλλον στο κρεβάτι, έβγαλε selfies και τις πόσταρε στο facebook! [pics]

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ και τον θυμό του για την απιστία, ο 23χρονος Duston Holloway έβγαλε selfie με την κοπέλα του και τον άντρα που τη βρήκε στο κρεβάτι και την ανέβασε στο facebook.

Οι περισσότεροι σίγουρα θα αντιδρούσαν διαφορετικά αν έπιαναν τον σύντροφό τους με άλλον άνθρωπο στο κρεβάτι. Ο απατημένος όμως Duston αποφάσισε ότι ήταν ιδανική ευκαιρία για φωτογράφηση!

Επέλεξε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και άρχισε να τους βγάζει φωτογραφίες, ενώ πόζαρε μαζί τους και για selfie που ανέβασε αργότερα στο facebook.

«Όταν γυρίζεις σπίτι και βρίσκεις έναν άλλο άντρα στο κρεβάτι σου με την κοπέλα που αγαπούσες! Οι καλοί άντρες αξίζουν καλές γυναίκες», ήταν το μήνυμα που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Φυσικά και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως οι φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες, με χιλιάδες χρήστες να τον επαινούν για την ψυχραιμία του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση