Φοιτήτρια που μαχαίρωσε τον φίλο της μπορεί να τη γλιτώσει λόγω «εξαιρετικού ταλέντου»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 20:40 Φοιτήτρια που μαχαίρωσε τον φίλο της μπορεί να τη γλιτώσει λόγω «εξαιρετικού ταλέντου»
Η Οξφόρδη, το Κέιμπριτζ και ένα έγκλημα που ενδέχεται να μείνει ατιμώρητο

Ένας δικαστής υπαινίχθηκε τουλάχιστον πως φοιτήτρια ιατρικής από την Οξφόρδη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της θα μπορούσε κάλλιστα να παραμείνει ελεύθερη λόγω του «εξαιρετικού ταλέντου» της.

Η 24χρονη Lavinia Woodward μαχαίρωσε τον φίλο της πέρυσι τον Δεκέμβριο, σπουδαστής του Κέιμπριτζ αυτός.

Σε μια νύχτα ποτού, ναρκωτικών και πάθους, η κοπέλα τσακώθηκε κάποια στιγμή με τον σύντροφό της, πριν τον χτυπήσει και του καρφώσει το κουζινομάχαιρο στο σώμα του. Και πριν του εκσφενδονίσει ό,τι βρήκε εύκαιρο, από το laptop μέχρι πιατικά και βάζα.

Το δικαστήριο άκουσε πως ο φίλος, ο οποίος παραμένει ανώνυμος, είχε απειλήσει να τηλεφωνήσει στη μητέρα της Woodward, καθώς η συμπεριφορά της γινόταν ολοένα και πιο εκκεντρική στις 30 Δεκεμβρίου 2016.

nnrnfoodosojjfjffyrterwer1

Η εθισμένη στα ναρκωτικά κοπέλα παραδέχθηκε το έγκλημά της, κάτι για το οποίο ο δικαστής Ian Pringle είπε πως κανονικά θα σήμαινε ποινή φυλάκισης. Και τότε ήταν που ανέβαλε την τελική ετυμηγορία για ένα τετράμηνο, όταν και υπαινίχθηκε πως μπορεί να μην πάει καν φυλακή.

Κι αυτό γιατί θα ήταν κρίμα «αυτή η εξαιρετικά ικανή νεαρή κοπέλα να μην ακολουθήσει τη μακροχρόνια επιθυμία της να ασκήσει το επάγγελμα που επιθυμεί»! Ο δικαστής της επέτρεψε μάλιστα να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο τον Οκτώβριο του 2017, μιας και όπως το είπε ο ίδιος «είναι πολύ έξυπνη».

Η Lavinia δεν ήταν βέβαια παρούσα στο δικαστήριο, καθώς απολαμβάνει τις διακοπές της σε εξωτικό προορισμό. Η ετυμηγορία αναβλήθηκε για τις 25 Σεπτεμβρίου…

newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση