Κρατούμενη-«Χουντίνι» έβγαλε τις χειροπέδες και έκλεψε το περιπολικό! (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 15:56 Κρατούμενη-«Χουντίνι» έβγαλε τις χειροπέδες και έκλεψε το περιπολικό! (Βίντεο)

Την είχαν αφήσει για λίγο δεμένη στο πίσω κάθισμα, αλλά αυτή βρήκε τρόπο να ξεφύγει! Για λίγο…

Για τους περισσότερους φυγάδες, το να βρίσκονται στο πίσω κάθισμα περιπολικού, δεμένοι με χειροπέδες, είναι “game over”.

Όχι όμως και για τη νεαρή κρατούμενη της ιστορίας μας, που παρότι την είχαν συλλάβει, δεν το έβαλε κάτω.

Ενώ τέσσερις αστυνομικοί ήταν έξω από το περιπολικό κι έλεγχαν το σακίδιό της νομίζοντας πως την είχαν εξασφαλισμένη, αυτή έβαλε σε εφαρμογή σχέδιο απόδρασης.

Πρώτα έλυσε τη ζώνη ασφαλείας με την οποία την είχαν δέσει για να είναι έτοιμοι να φύγουν. Μετά έριξε μια ματιά γύρω, είδε ότι δεν την παρακολουθούσαν και άρχισε να κάνει τα μαγικά της με τις χειροπέδες.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, και παρότι ένας από τους αστυνομικούς κοίταξε μέσα και δεν υποπτεύθηκε τίποτε, η «ηρωίδα» μας κατάφερε να ελευθερωθεί από τις χειροπέδες. Μετά, λεπτή όπως ήταν, πέρασε πάνω από το χώρισμα ασφαλείας της καμπίνας κι έφτασε στη θέση του οδηγού.

Φαίνεται πως είτε είχαν αφήσει τον κινητήρα να δουλεύει είτε τα κλειδιά ήταν πάνω στο διακόπτη, οπότε η (τέως) κρατούμενη ξεκίνησε τέρμα γκάζι για να ξεφύγει. Πλάνα από την κάμερα στη στολή ενός από τους αστυνομικούς, τους δείχνει να τρέχουν για να τη σταματήσουν, αλλά να μην καταφέρνουν τίποτε παραπάνω από το να μισανοίξουν την πόρτα του συνοδηγού.

Στη συνέχεια, η κάμερα στο ταμπλό του κλεμμένου περιπολικού δείχνει την κοπέλα να πηγαίνει επίτηδες καταπάνω σε άλλο αστυνομικό αυτοκίνητο και να το βγάζει από το δρόμο, να αποφεύγει με μαεστρία τη λωρίδα με τα καρφιά που της έριξαν στο δρόμο και να φεύγει προς την ελευθερία.

Όπως και στις κινηματογραφικές ταινίες όμως, το τέλος δεν θα μπορούσε να ήταν αυτό. Δεν ξέρουμε τι ήταν που ανάγκασε την κοπέλα να βγει τελικά από το δρόμο, να κάνει τετακέ και να τη (ξανα)συλλάβουν, αλλά το ηθικό δίδαγμα είναι ότι ο Νόμος επικράτησε [θριαμβευτική μουσική].

Σίγουρα η κοπέλα-«Χουντίνι» θα βρεθεί στη φυλακή, αλλά όταν βγει έχει όλες τις ικανότητες για να μην πάει χαμένη. Κάθε τσίρκο στον κόσμο θα την ήθελε για να κάνει τα μαγικά της, να λύνεται και να ξεφεύγει.

Drive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση