Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έδειραν τον μουσικό που ορκίστηκε να παίζει πιάνο μέχρι να γυρίσει η πρώην του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 08:42 Έδειραν τον μουσικό που ορκίστηκε να παίζει πιάνο μέχρι να γυρίσει η πρώην του

Η ιστορία του 34χρονου Luke Howard θυμίζει σκηνή από ερωτική κομεντί. Είχε ωστόσο ένα απρόβλεπτο φινάλε

Ο 34χρονος μουσικός Luke Howard από το Μπρίστολ έγινε διεθνώς γνωστός μέσω των social media από τον όρκο που έδωσε να παίζει δημόσια πιάνο μέχρι η πρώην του (ή αλλιώς «Ραπουνζέλ», όπως την αποκαλεί) να γυρίσει πίσω σε εκείνον.

Ακούγεται σαν σκηνή από ταινία κομεντί, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινό: Ο ρομαντικός πιανίστας έστησε το πιάνο του το σαββατοκύριακο που πέρασε στο πάρκο του College Green και ξεκίνησε το προσωπικό του ρεσιτάλ.

Στόχος του ήταν η ιστορία του να γίνει viral, ώστε να το μάθει η «χαμένη του αγάπη» και να επιστρέψει.

Η κίνησή του ωστόσο δεν γοήτευσε τους πάντες, όπως περίμενε: αν και το βίντεό του έκανε τον γύρο του διαδικτύου, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις χρηστών που χαρακτήρισαν την κίνησή του εκβιαστική και άδικη για τη σύντροφό του ενώ μερίδα υποστήριξε πως ήταν διαφημιστικό κόλπο με στόχο την αυτοπροβολή του.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο 34χρονος μάζεψε το πιάνο του και 'παραίτηθηκε΄από την προσπάθειά του, έχοντας δεχθεί μάλιστα όπως κατήγγειλε και μια γροθιά από έναν περιστατικό, που πιθανώς ενοχλήθηκε από το συνεχές παίξιμό του.

Ο Howard ανακοίνωσε πριν φύγει τα εξής: 'Σταμάτησα να παίζω γιατί συνειδητοποίησα ότι απέτυχα παταγωδώς στον στόχο που είχα θέσει. Οι αντιδράσεις κοινωνικά μέσα δικτύωσης έδειξαν ότι η κίνησή μου θα μπορούσε να προκαλέσει αμηχανία και πόνο στο μόνο άτομο που δεν ήθελα να πληγώσω. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να συμβεί οπότε αποχώρησα".

(Με πληροφορίες από Mirror)

news247.gr