Για να πας σε αυτό το εστιατόριο πρέπει να κάνεις scuba diving

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 22:14 Για να πας σε αυτό το εστιατόριο πρέπει να κάνεις scuba diving

Κάθε γεύμα σε αυτό το εστιατόριο του Βελγίου κοστίζει 90 ευρώ. Το όνομα του εστιατορίου είναι «The Pearl» και βρίσκεται βαθιά μέσα σε μια πισίνα στις Βρυξέλλες.

Πέντε μέτρα από την επιφάνεια της πισίνας ο επισκέπτης θα βρει αυτό το… μαργαριτάρι. Για να πάει κανείς εκεί και να γευματίσει, πρέπει πρώτα να κάνει scuba diving μέχρι να βρεθεί μέσα στο κυκλικό «μαργαριτάρι», όπως αποκαλούν τον χώρο που γευματίζουν οι πελάτες.

Ο χώρος μπορεί να χωρέσει τέσσερα άτομα και τα γεύματα σερβίρονται από επαγγελματίες scuba divers. Τα φαγητά για να διατηρηθούν, τοποθετούνται σε βάζα. Φυσικά, άπαξ και κάποιος φτάσει μέσα στον σφαιρικό χώρο, θα φάει σαν… βασιλιάς! Αστακός, σαλάτα με χαβιάρι και σαμπάνια περιλαμβάνονται στο μενού.

Για όσους δεν έχουν ξανακάνει scuba diving προσφέρεται δωρεάν μάθημα πριν το γεύμα. Χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος για να φτιαχτεί το ιδιόμορφο αυτό εστιατόριο. Πήρε αρκετός καιρός μέχρι οι ιδιοκτήτες να καταλήξουν στο σωστό design και στην πετυχημένη διαδικασία σερβιρίσματος.

Μπορεί να είναι το πρώτο εστιατόριο κάτω από το νερό που απαιτεί scuba diving για την πρόσβασή του, ωστόσο δεν είναι το πρώτο κάτω από το νερό. Στις Μαλδίβες, υπάρχουν πολλά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: CNBC

newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση