Βρέθηκε στα σαγόνια πύθωνα 8 μέτρων και βγήκε νικητής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 14:05 Βρέθηκε στα σαγόνια πύθωνα 8 μέτρων και βγήκε νικητής

Έντρομοι περίοικοι παρακολουθούσαν την απεγνωσμένη πάλη του άνδρα με το γιγάντιο ερπετό καταμεσής του δρόμου, η οποία διήρκεσε αρκετή ώρα

Εξαντλητική μάχη με έναν πύθωνα μήκους οκτώ περίπου μέτρων έδωσε ένας 37χρονος, ο οποίος διακομίστηκε με ιδιαίτερα σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο της επαρχίας Riau της Ινδονησίας.

Ο θαρραλέος Ρόμπερτ Ναμπαμπάν επέστρεφε στο σπίτι του μετά τη δουλειά, όταν είδε δύο πεζούς να έχουν παγώσει στη θέα του πελώριου ερπετού, το οποίο βρισκόταν καταμεσής του δρόμου.

Ο γενναίος 37χρονος αποφάσισε να επέμβει και βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς ο πύθωνας του επιτέθηκε και βύθισε τα δόντια του στο χέρι του. Έντρομοι περίοικοι παρακολουθούσαν την απεγνωσμένη πάλη του άνδρα με το γιγάντιο ερπετό, η οποία διήρκεσε αρκετή ώρα.

Μετά από μια αγωνιώδη μάχη ο Ναμπαμπάν κατάφερε να σκοτώσει τον πύθωνα, αλλά διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς φέρει βαθιά τραύματα στον αριστερό του βραχίονα και πόδι.

Ο 37χρονος, που εργάζεται ως φύλακας ασφαλείας σε μονάδα παραγωγής φοινικέλαιου προσπαθεί παράλληλα να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη. Όσο για το φίδι, αυτό εκτίθεται σαν τρόπαιο σε κοινή θέα σε κεντρικό σημείο του χωριού, απλωμένο σ’ ένα σχοινί μπουγάδας.

 (Με πληροφορίες από Daily Mail, φωτογραφίες: Facebook)

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com