Την χώρισε και του έριξε την πολυτελή Mercedes στην πισίνα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 12:56 Την χώρισε και του έριξε την πολυτελή Mercedes στην πισίνα

"Επενδυτή, σου έχω μια έκπληξη στην πίσω αυλή", ήταν το μήνυμα που άφησε στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει (με δεκάδες χιλιάδες δολάρια) την επιχειρηματική της ιδέα

Με το χειρότερο τρόπο θέλησε να εκδικηθεί τον πρώην της η Κριστίνα Κούτσμα, μοντέλο στο επάγγελμα, που έξαλλη με την απόφαση του συντρόφου της να χωρίσουν, πήγε στο σπίτι του και έριξε το αυτοκίνητο του, μια Mercedes S400 μέσα στην πισίνα.

Το ποτήρι ξεχείλισε για τον επιχειρηματία και τραπεζίτη Γκάι Τζεντίλ, όταν η σύντροφός του, του ζήτησε να χρηματοδοτήσει με 50.000 δολάρια την επιχειρηματική της ιδέα και εκείνος θεωρώντας πως τον θέλει μόνο για τα λεφτά του, αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση τους.

"Ψεύτη! Μου είπες ότι θα με βοηθήσεις να ξεκινήσω μια δουλειά! Αυτά ήταν τα λόγια σου! Τώρα θέλεις να γίνεις επενδυτής; Λοιπόν, επενδυτή, σου έχω μια έκπληξη στην πίσω αυλή σου, ξεκίνα με αυτή την επενδυτική ιδέα αρχικά", έγραψε σε μήνυμά της η Κούτσμα με τον επιχειρηματία γυρίζοντας σπίτι του να βλέπει το πολυτελές αυτοκίνητό του μέσα στην πισίνα.

 «Στην αρχή φοβήθηκα πως ήταν και εκείνη μέσα» είπε ο ίδιος μιλώντας στη New York Post και πρόσθεσε: «Όταν κατάλαβα πως δεν ήταν μέσα αυτή, άρχισα να τσαντίζομαι που φέρθηκε έτσι μετά από όσα είχα κάνει για εκείνη" είπε.

Πηγή: Mirror / news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση