Υπέρβαρη κάθισε πάνω στην 9χρονη ξαδέρφη της και την σκότωσε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 23:50 Υπέρβαρη κάθισε πάνω στην 9χρονη ξαδέρφη της και την σκότωσε

Η 64χρονη, βάρους 146 κιλών, θέλησε να τιμωρήσει το παιδί για την κακή συμπεριφορά του και κάθισε πάνω του. Δεν σηκώθηκε ούτε όταν αυτό παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει

Για ανθρωποκτονία και κακοποίηση παιδιού κατηγορείται μια 64χρονη στις ΗΠΑ. Η γυναίκα βάρους 146 κιλών, κάθισε για δέκα λεπτά ως τιμωρία πάνω στην 9χρονη ξαδέρφη της (κατά δήλωσή της), με την τελευταία να χάνει τη ζωή της.

Το περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Η 64χρονη εκτελούσε χρέη babysitter και σύμφωνα με την αστυνομία, θέλησε να τιμωρήσει το μικρό κορίτσι για την κακή συμπεριφορά που είχε. Κάθισε πάνω της για αρκετά λεπτά, με το παιδί να παραπονιέται κάποια στιγμή ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η 64χρονη, ωστόσο, συνέχισε να κάθεται και όταν σηκώθηκε, δύο λεπτά αργότερα, είδε το κορίτσι αναίσθητο. Επιχείρησε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά. Εκτιμάται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή.

Εκτός από την 64χρονη συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα, τα οποία υποστηρίζουν ότι είναι οι γονείς του παιδιού. Η 69χρονη μητέρα και ο 62χρονος πατέρας κατηγορούνται για παραμέληση, καθώς δεν ανέφεραν στις αρχές την κακοποίηση.

Πηγή: Mirror, news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση