Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια – Έφερε στον κόσμο τρίδυμα μωρά… δύο φορές!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 23:24 Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια – Έφερε στον κόσμο τρίδυμα μωρά… δύο φορές!

O Philip και η Courtney Garrett προσπαθούσαν για χρόνια να κάνουν παιδί. Όλοι οι γιατροί τους έλεγαν ότι δυστυχώς έχουν λίγες πιθανότητες να κάνουν το όνειρο για μία μεγάλη οικογένεια, πραγματικότητα.

Μετά από επτά χρόνια προσπάθειας, το νεαρό ζευγάρι κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ήταν σχεδόν απίθανο, όμως η Courtney κατάφερε να μείνει έγκυος και μάλιστα, με τρίδυμα! Και όχι μία, αλλά δύο φορές!

Καλά ακούσατε… Η Courtney κατάφερε να φέρει στον κόσμο τα έξι της παιδιά χάρη στη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο εκτός του σώματος της γυναίκας,  στο εργαστήριο. Μετά τη γονιμοποίηση και τα πρώτα στάδια ανάπτυξης του εμβρύου, γίνεται η μεταφορά του εμβρύου ή των εμβρύων στη μήτρα της μητέρας.

Στο εργαστήριο καλλιεργούνται μέσα σε τρυβλία με ειδικά θρεπτικά υλικά κι εκεί επιτελείται η γονιμοποίηση. Τα έμβρυα βρίσκονται σε επωαστικούς κλιβάνους, σε συγκεκριμένες συνθήκες καλλιέργειας, ώστε ένα γίνει η ανάπτυξη των εμβρύων. Τα πλέον κατάλληλα έμβρυα μεταφέρονται στη μήτρα της γυναίκας με τη διαδικασία της εμβρυομεταφοράς. Τότε όμως το ένα από τα δύο, έσπασε με αποτέλεσμα να προκύψουν δύο έμβρυα συν το ένα, τρία. Αυτό συνέβη όχι μόνο στην πρώτη, αλλά και στη δεύτερη εγκυμοσύνη της!

«Δεν ήξερα ότι αυτό ήταν πιθανό», υποστηρίζει η ευτυχισμένη μητέρα έξι παιδιών. «Ήμασταν σοκαρισμένοι όταν το μάθαμε!», δε δίστασε να πει ο Philip.

Τώρα, ο Oliver, ο Jack, και η Ellie υποδέχτηκαν με χαρά τα τρία τους αδέρφια. Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: World Slide Stories

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση