Επιτέλους! Ρομπότ που μαγειρεύει και καθαρίζει

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 13:26 Επιτέλους! Ρομπότ που μαγειρεύει και καθαρίζει

Αν δεν ξέρετε να μαγειρεύετε και κυρίως αν δεν σας αρέσει να πλένετε μετά τα πιάτα και τις κατσαρόλες, υπάρχει λύση! Ήρθε το ρομπότ σεφ που κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Πώς γίνεται και η τόσο άρτια τεχνική του δεν κάνει τη κουζίνα σας χάλια; Το ρομπότ σεφ αποτελείται από δύο χέρια που ενσωματώνονται κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας και πάνω από τα μάτια. Διαθέτει 100 αισθητήρες, 24 αρθρώσεις και 20 κινητήριους μηχανισμούς σε κάθε χέρι.

Το ρομπότ μάλιστα δεν είναι ένας απλός σεφ, αλλά ένας τοπ σεφ! Αντιγράφει τις κινήσεις του καταξιωμένου σεφ και νικητή του αγγλικού Masterchef, Tim Anderson. Οι εμπνευστές του ρομπότ κατέγραψαν τις κινήσεις του και έκαναν τις κινήσεις αυτές, εντολές στο ρομπότ.

Οι καταναλωτές μπορούν να ελέγχουν τον ηλεκτρονικό σεφ μέσω μίας εφαρμογής. Με άλλα λόγια, μπορείτε εσείς να είστε ακόμα στο γραφείο, και το ρομπότ σεφ να ετοιμάζει ήδη το δείπνο. Μάλιστα, πάνω από 2.000 συνταγές εκτελούνται από το ρομπότ. Όσο για την τιμή… μπορεί να γίνει δικό σας με 80.000 λίρες δηλαδή περίπου 92.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: WIRED UK

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση