Πτήση από την κόλαση! Δεν σταμάτησε να ουρλιάζει καθ' όλη τη διάρκεια του 8ωρου ταξιδιού - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 17:23 Πτήση από την κόλαση! Δεν σταμάτησε να ουρλιάζει καθ' όλη τη διάρκεια του 8ωρου ταξιδιού - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή η οχτάωρη πτήση φάνηκε... αιώνας στους επιβάτες, καθώς καθ' όλη τη διάρκεια ένα μικρό αγόρι δεν σταμάτησε να φωνάζει. Τα ουρλιαχτά του καταγράφηκαν από τους ενοχλημένους και ταλαιπωρημένους επιβάτες στα κινητά τους και τα δημοσίευσαν στα social media.

Το «δαιμονικό» παιδί, όπως το χαρακτήρισαν οι συνεπιβάτες του ήταν εκτός ελέγχου. Ανέβαινε πάνω στα καθίσματα και ούρλιαζε ακόμα και πριν την απογείωση του αεροσκάφους. Η μαμά του παιδιού απεγνωσμένα προσπαθούσε να εξασφαλίσει wifi ώστε να βάλει στο ipad κάτι για να ηρεμήσει ο μικρός, αλλά η αεροσυνοδός της απάντησε ότι είναι αδύνατον να γίνει πριν την απογείωση.

Εκτός από τη χρήση των καθισμάτων ως αναρριχητικής βάσης, φέρεται να έτρεχε στους διαδρόμους, βασανίζοντας τους επιβάτες, οι οποίοι κρατούσαν τα αυτιά τους. Φυσικά, από την φασαρία άρχισαν να φωνάζουν και τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονταν στην πτήση.

Το αεροσκάφος ξεκίνησε από τη Γερμανία με τελικό προορισμό το Newark των ΗΠΑ. Το βίντεο μεταφορτώθηκε στο YouTube από τον Shane Townley.

Δείτε το βίντεο:

πηγη: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση