Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος: Κλέφτης εξουδετερώνει κλέφτη με ένα... τούβλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 21:12 Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος: Κλέφτης εξουδετερώνει κλέφτη με ένα... τούβλο

Στιγμές σπαρταριστού γέλιου χάρισαν στην αστυνομία και τους χρήστες των social media δύο επίδοξοι ληστές στην Κίνα, με μία γκάφα επικών διαστάσεων εν ώρα... "δράσης"

Ως γνωστόν τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Ακόμη κι ο πιο έμπειρος κακοποιός θα παραβλέψει κάτι που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του και την εξιχνίαση του εγκλήματος. Όταν δε κάνει εξαρχής μία γκάφα, τότε όχι μόνο το έγκλημά του είναι καταδικασμένο σε αποτυχία, αλλά μπορεί να τον κάνει και περίγελο στα social media.

Η αστυνομία της Σαγκάης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, το οποίο έγινε άμεσα viral χαρίζοντας στιγμές σπαρταριστού γέλιου σε όσους το είδαν.

Σε αυτό απεικονίζονται δύο κλεφτρόνια που επιχειρούν να σπάσουν τη βιτρίνα ενός καταστήματος για να το ληστέψουν.

Ο πρώτος κουκουλοφόρος ρίχνει ένα τούβλο στη βιτρίνα με σκοπό να την σπάσει. Από πίσω του, ακολουθεί και δεύτερος κουκουλοφόρος με τις ίδιες διαθέσεις.

Μόνο που όταν έρχεται η σειρά του να ρίξει το τούβλο, κάτι η αστοχία του, κάτι η υπερκινητικότητα του φίλου του, το αποτέλεσμα είναι το τούβλο να "σκάσει" στο κεφάλι του συνεργού του, με αποτέλεσμα αυτός να σωριαστεί στο έδαφος.

Αν μη τι άλλο, η ληστεία απετράπη χάρη στην ανοησία τους, ενώ οι χρήστες των social media έσπευσαν να τους χαρακτηρίσουν ως "τους πιο ηλίθιους ληστές στην ιστορία". Αν και κάποιοι εξέφρασαν τη συμπάθειά τους, δεδομένου ότι ο ατυχής συγχρονισμός οδήγησε σε ναυάγιο το σχέδιό τους.

 

 

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση