Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΒΙΝΤΕΟ: Είδαν ξαφνικά το λιοντάρι να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 13:20 ΒΙΝΤΕΟ: Είδαν ξαφνικά το λιοντάρι να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου
Δεν το περίμενε η οικογένεια που είχε πάει για σαφάρι στη Νότια Αφρική πως θα μπορούσε κάποια στιγμή να ανοίξει η πόρτα του αυτοκινήτου τους και να δουν μπροστά τους ένα... λιοντάρι. Πόσο μάλλον την πόρτα να την ανοίξει το ίδιο το λιοντάρι!
 
Απίστευτο είπατε; Κι όμως, πέρα για πέρα αληθινό!

Η τρομακτική στιγμή έχει καταγραφεί και σε video: ένα θηλυκό λιοντάρι πλησιάζει το αυτοκίνητο των τουριστών, κοιτάει μέσα ατάραχο και μετά, με τα δόντια του, ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου!
 

Οι τουρίστες που κάνουν βόλτες σε πάρκα όπου διοργανώνονται σαφάρι, καλούνται να μένουν στα αυτοκίνητά τους. Αλλά μάλλον κανείς δεν τους έχει προειδοποιήσει πως πρέπει να κλειδώνουν και τις πόρτες!

Έτσι την πάτησαν και δυο τουρίστριες. Είχαν πάει στη Νότια Αφρική για να επισκεφτούν τους γονείς τους και θεώρησαν καλή ιδέα μια αυτοκινητάδα σε ένα πάρκο.
Εκείνο που δεν είχαν φανταστεί είναι πως μια λιονταρίνα θα μπορούσε με τα δόντια της να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου τους και να τις... κοιτάξει κατάματα!

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως το λιοντάρι δεν "επιτέθηκε" στην πόρτα αλλά πλησίασε το αυτοκίνητο και με... τέχνη άνοιξε την πόρτα.

Τα δυο κορίτσια άρχισαν να ουρλιάζουν, χωρίς το λιοντάρι να... πτοείται και γρήγορα κλείνουν την πόρτα και φωνάζουν στον πατέρα τους να απομακρυνθεί!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
 
newsit.gr