Απαγόρευε στο σύζυγό της να ανοίξει το κουτί – Λίγο πριν τον θάνατο της αποκαλύφθηκε τι έκρυβε μέσα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 20:16 Απαγόρευε στο σύζυγό της να ανοίξει το κουτί – Λίγο πριν τον θάνατο της αποκαλύφθηκε τι έκρυβε μέσα

Αυτό το ζευγάρι ήταν μαζί για πάνω από 50 χρόνια. Το ζευγάρι είχε μοιραστεί τα πάντα, δεν θυμάται ούτε μία φορά που να σκέφτηκε να χωρίσει και θυμούνται πάντα να είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους ζωής, ήξεραν τα πάντα ο ένας για τον άλλον και δεν κρατούσαν μυστικά. Ωστόσο, η ηλικιωμένη έκρυβε ένα ξύλινο κουτί στη ντουλάπα της και είχε απαγορεύσει στο σύζυγό της να το ανοίξει. Ο ίδιος είχε σεβαστεί την απόφασή της και ποτέ δεν μπήκε στον πειρασμό να το ψάξει.

Κάποια στιγμή η ηλικιωμένη άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ο σύζυγός της ήταν πάντα στο πλευρό της. Τότε, την ρώτησε τι έκρυβε τόσα χρόνια μέσα σε αυτό το ξύλινο κουτί. Η ηλικιωμένη θεώρησε ότι ήταν η στιγμή να του το αποκαλύψει…

«Εκεί θα βρεις δύο λούτρινα κουκλάκια και 95.000 δολάρια», τού είπε και συμπλήρωσε: «Τα λούτρινα κουκλάκια υπάρχουν εκεί για όσες φορές θύμωσα σοβαρά μαζί σου και προσπάθησα να ελέγξω με αυτόν τον τρόπο τον θυμό μου». Και εκείνος της απάντησε: «Και τα 95.000 δολάρια;», «Είναι από όλες τις υπόλοιπες φορές που θύμωσα μαζί σου. Τα πούλησα και μάζεψα 95.000!», αποκρίθηκε η ίδια με τον σύζυγό της να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Η ηλικιωμένη παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας και παρόλο που το τέλος της πλησίαζε δεν είχε χάσει το χιούμορ της και έδειχνε μέχρι το τέλος το πόσο πολύ αγάπησε τον άνδρα της που μαζί έζησαν μια ζωή που πολλά ζευγάρια θα ζήλευαν.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Facts Box

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση