Γεννήθηκε χωρίς αίσθηση της όρασης, αλλά με τεράστιο μουσικό ταλέντο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 23:20 Γεννήθηκε χωρίς αίσθηση της όρασης, αλλά με τεράστιο μουσικό ταλέντο

Ο Patrick Henry Hughes γεννήθηκε χωρίς την αίσθηση της όρασης. Παρά τις αντιξοότητες, κατάφερε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα…

Πάσχει από το σύνδρομο πολλαπλών πτερυγίων. Το σύνδρομο χαρακτηριζόμενο από πτερύγια, συγκάμψεις των αρθρώσεων, σκολίωση και σχισμή της υπερώας έχει αναφερθεί σε αρκετές οικογένειες και συνδέεται με κακοήθη υπερθερμία. Λόγω αυτού, δεν μπορεί να κουνήσει τα πόδια του, όμως κάνει θαύματα με τα πάνω του άκρα… Μπορούσε να παίξει πιάνο, πολύ πριν μιλήσει και σήμερα είναι γνωστός για το μουσικό του ταλέντο.

Έπαιζε πιάνο από όταν ήταν ενός χρόνου και όλα έγιναν χάρη στην παρότρυνση του πατέρα του. «Μόλις μάθαμε για το σύνδρομο του σοκαριστήκαμε. Ύστερα όμως προσπάθησα να τον μεγαλώσω σαν ένα φυσιολογικό παιδί. Μπορεί να μην μπορώ να παίξω ποτέ μαζί του ποδόσφαιρο, όμως μπορούμε να παίξουμε μαζί πιάνο!», δηλώνει ο ίδιος.

Στην ηλικία των 2 χρονών ο Patrick μπορούσε να ακούσει ένα τραγούδι μία φορά και να το παίξει αμέσως στο πιάνο. Όταν άρχισε το σχολείο, προσπάθησε να πάρει μέρος στο μουσικό μάθημα και τελικά να αναπτύξει το μουσικό του ταλέντο. Χάρη στην υποστήριξη του πατέρα του, εισήχθη στο University of Louisville και έγινε μέλος της σχολικής ορχήστρας παίζοντας τρομπέτα.

Στην ορχήστρα όμως δεν ήταν μόνος του… Συνοδευόταν πάντα με τον πατέρα του ο οποίος ήταν τα «πόδια» του παιδιού του. Όσο αυτός τραγουδούσε εκείνος γυρνούσε το αναπηρικό καροτσάκι όπως τα υπόλοιπα μέλη ακολουθώντας πιστά το χορευτικό.

«Είναι ο ήρωας μου ο γιος μου! Μου έμαθε πολλά πράγματα! Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα παραπάνω. Η σχέση που έχω με τον Patrick είναι μοναδική…», καταλήγει με βουρκωμένα μάτια για τον πάντα χαμογελαστό Patrick που έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα και συνεχίζει…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: harvesct

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση