Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου - Δείτε τι έκανε όταν η κόρη του έβαλε τα κλάματα επί σκηνής - BINTEO

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 22:16 Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου - Δείτε τι έκανε όταν η κόρη του έβαλε τα κλάματα επί σκηνής - BINTEO

Βλέποντας τη μικρή κόρη του στη σκηνή να κλαίει γοερά στη διάρκεια παράστασης μπαλέτου, ο πατέρας της ανέλαβε… “δράση”. Ανέβηκε στη σκηνή και την βοήθησε με έναν πρωτότυπο και συνάμα αστείο τρόπο.

Την γλυκιά στιγμή κατέγραψαν σε βίντεο άλλοι γονείς και θεατές της παράστασης που ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα βλέποντας τον Μαρκ Ντάνιελς να επιδίδεται σε κινήσεις μπαλέτου δίπλα στην 2χρονη Μπέλα, κρατώντας αγκαλιά την μικρότερη κόρη του, Σούρι.

Η μικρή Μπέλα ανέβηκε στη σκηνή μαζί με άλλα κορίτσια, αλλά προφανώς βλέποντας τον συγκεντρωμένο κόσμο, φοβήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα καθώς ήταν η πρώτη της εμφάνιση σε ρεσιτάλ μπαλέτου.

«Την κατέκλυσε το συναίσθημα και χρειαζόταν αγκαλιές από τον μπαμπά της. Παρόλο που έβαλε τα κλάματα, κατάλαβα ότι ήθελε να παραμείνει στη σκηνή και δεν ήθελα να την αποθαρρύνω στην πρώτη της μεγάλη εμφάνιση και να γίνει η μοναδική που θα κατέβαινε από εκεί», είπε ο Μαρκ Ντάνιελς.

«Πήγα προς το μέρος της, κρατώντας τη Σούρι, και στάθηκα δίπλα της προσπαθώντας να της τονώσω την αυτοπεποίθηση. Της είπα ότι την αγαπάω και πως είναι καταπληκτική χορεύτρια. Μετά τη ρώτησα αν ήθελε να χορέψει με τον μπαμπά και κούνησε το κεφάλι καταφατικά, οπότε έτσι κι έκανα. Έχω κάνει πρόβα μαζί της τις κινήσεις αυτές στο σπίτι τόσες πολλές φορές που μου ήταν πάρα πολύ οικείο», πρόσθεσε ο Ντάνιελς.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στο Hamilton City Hall στις Βερμούδες, έχει κάνει τον Μαρκ Ντανιελς τόσο γνωστό, που πλέον τον χαιρετούν με κινήσεις μπαλέτου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ant1news.gr