Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραιτήθηκε ο Λαμιώτης γενικός γραμματέας του Δήμου Θηβαίων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 10:14 Παραιτήθηκε ο Λαμιώτης γενικός γραμματέας του Δήμου Θηβαίων

Παραιτήθηκε χθες (2/8) από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θηβαίων ο Λαμιώτης Παναγιώτης Βασιλείου. 

Λέμε Λαμιώτης γιατί, αν και γεννήθηκε στη Καρδίτσα από τα πρώτα παιδικά του χρόνια εγκαταστάθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία όπου και επέστρεψε μετά τις σπουδές του.

Ο Παναγιώτης Βασιλείου είναι γνωστός στους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, μιας και έχει διατελέσει συντονιστής του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 1994-96,  Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 1996-2003 (ΜΟΔ), Προϊστάμενος της ΕΥΔΕΠ – Οδικοί Άξονες, Αστική  Ανάπτυξη του ΥΠΕΧΩΔΕ την περίοδο 2003-2005 και ειδικός συνεργάτης του Γ.Γ.  Δημοσίων Έργων την περίοδο 2010-2011.
 
Συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την Ελληνική Εταιρεία  Τοπικής Ανάπτυξης Αυτοδιοίκησης ενώ ήταν σύμβουλος Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς  Ελλάδας.

Ο Παναγιώτης Βασιλείου είναι από τα ελάχιστα στελέχη στην Ελλάδα που γνωρίζουν τόσο καλά τα θέματα της Αυτοδιοίκησης, αλλά και των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από τον Οκτώβριο του 2019, ο κ. Βασιλείου ήταν γενικός γραμματέας του Δήμου Θηβαίων, θέση από την οποία παραιτήθηκε χθες επικαλούμενος σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, σύμφωνα με επιστολή του προς το Δήμαρχο Γιώργο Αναστασίου.