Με Ματθαίο Γιαννούλη η 11η γιορτή σαρδέλας στον Άγιο Κων/νο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 09:00 Με Ματθαίο Γιαννούλη η 11η γιορτή σαρδέλας στον Άγιο Κων/νο

Την Παρασκευή 17 Αυγούστου, ώρα 21.30΄, στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου, ο δραστήριος Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας «Ενάλιος Δαφνούντας»  διοργανώνει την 11η γιορτή σαρδέλας.

Από τις γιορτές σαρδέλας που είχε διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια, έχουν περάσει αξιόλογοι καλλιτέχνες και οι παρευρισκόμενοι χόρευαν και διακέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στη φετινή εκδήλωση προβλέπεται να γίνει μεγάλο γλέντι με τον Ματθαίο Γιαννούλη. Μαζί του η λαικοδημοτικιά τραγουδίστρια Δέσποινα Γιαλούρη και ο Γιάννης Σισσαμπέρης. Στο βιολί ο μεγάλος βιρτουόζος Κώστας Μουστάκας. Παίζει η Μπάντα του Αιγαίου. Μαζί θα είναι και ο εξαιρετικός Κυριαζής Παπαλούδης πασίγνωστος για το λαικό και δημοτικό λαικό τραγούδι του. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Νησιώτικα, Λαικά, Δημοτικά και Έντεχνα τραγουδια. Όλοι τους μας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά με διασκέδαση και χορό.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας “Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε”. 

Εκτός από τις καθιερωμένες ψητές σαρδέλες, θα υπάρχουν ψησταριές και ψυγεία όπου  θα πωλούνται σουβλάκια, κρύες μπύρες, αναψυκτικά, νερό και αλκοολούχα ποτά. Όλα σε τιμές προσιτές.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση