Επιμορφωτικό σεμινάριο και Ημερίδα Φιλολόγων Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 07:50 Επιμορφωτικό σεμινάριο και Ημερίδα Φιλολόγων Φθιώτιδας

Η Σχολική Σύμβουλος των Φιλολόγων Φθιώτιδας Δρ. Καλλιόπη Πολυμέρου διοργανώνει τα παρακάτω επιμορφωτικά σεμινάρια με τη συνεργασία του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Φθιώτιδας:

1ον «Δειγματική διδασκαλία» στο Κεφάλαιο της Ηθικής Φιλοσοφίας (Κεφ. 6) από τη Σχολική Σύμβουλο των Φιλολόγων του Νομού Αχαΐας Δρ. Ζωή Αντωνοπούλου – Τρεχλή - Συζήτηση με τους μαθητές.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους διδάσκοντες τη Φιλοσοφία στη Β΄ Λυκείου στα σχολεία του Ν. Φθιώτιδας.

Η Δειγματική διδασκαλία θα διεξαχθεί : στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11 2ος όροφος) την Τετάρτη 1η Απριλίου στις 8.30 π.μ. – 11π.μ.

Σε αυτήν θα συμμετάσχουν μαθητές από όλα τα Λύκεια της περιοχής Λαμίας (5 άτομα από κάθε λύκειο) και οι καθηγητές/τριες που διδάσκουν Αρχές Φιλοσοφίας στη Β΄ τάξη των λυκείων της Φθιώτιδας.

2ον Ακολουθεί η Ημερίδα για τους Φιλολόγους του Ν. Φθ/δας ως εξής:

11:15 π.μ. – 11:30 π.μ.: Προσφωνήσεις
11:30 π.μ. – 12:15 μ.μ. Εισήγηση της Σχολικής Συμβούλου των Φιλολόγων του Νομού Αχαΐας Δρ. Ζωής Αντωνοπούλου - Τρεχλή με θέμα: «Διδακτικές προσεγγίσεις στη Φιλοσοφία».
12:15 μ.μ. – 13:00 μ.μ. Εισήγηση της Σχολικής Συμβούλου των Φιλολόγων του Νομού Φωκίδας Δρ. Ευθαλίας Παπαδάκη με θέμα: «Καλλιεργώντας θετικές αξίες μέσα από τη διδασκαλία του γλωσσικού μαθήματος».
13:00 μ.μ. – 13:30 μ.μ. Εισήγηση της Σχολικής Συμβούλου των Φιλολόγων του Νομού Φθιώτιδας Δρ. Καλλιόπης Πολυμέρου με θέμα «οι Πολλαπλές Νοημοσύνες στη διδακτική πράξη».
13:30 μ. μ. – 14:00 μ.μ. Συζήτηση.

Ακολουθούν αρχαιρεσίες στον Σύνδεσμο Φιλολόγων Φθιώτιδας.

Η Σχολική Σύμβουλος των Φιλολόγων Φθιώτιδας
Δρ. Καλλιόπη Πολυμέρου

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κινητό: 6972915284

Προσαρμοσμένη αναζήτηση