Σήμερα και αύριο η Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 07:05 Σήμερα και αύριο η Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά στη Λαμία

Παρασκευή και Σάββατο του Λαζάρου «Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ από το Συν στον Άνθρωπο»

Και φέτος 2ήμερη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά Παρασκευή 3/4/2015 ώρα 9 π.μ. – 9μ.μ. και Σάββατο 4/4/2015 (του Λαζάρου) ώρα 8 π.μ.-2μ.μ. στην Πλατεία Πάρκου.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» με χαρά σας ανακοινώνει τη διοργάνωση και φέτος της Πασχαλιάτικης Φιλανθρωπικής αγοράς «Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ» την Παρασκευή 3/4/2015 από 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ και το Σάββατο 4/4/2015 (του Λαζάρου) από 8 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι στην Πλατεία Πάρκου της πόλης μας.

Θα διατίθενται προς πώληση:

Λαμπάδες χειροποίητες, υπέροχες, ιδιαίτερες, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ για μικρούς και μεγάλους, λαμπάδες με το γούρι του συλλόγου φιλοτεχνημένο από το "Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά"

Επίσης ζωγραφισμένες στο χέρι λαμπάδες φιλοτεχνημένες από τους καταξιωμένους ζωγράφους Νίκη Βλάχου και Γιάννη Χριστόπουλο.

Πασχαλιάτικες συνθέσεις και όμορφα διακοσμητικά.

Λευκά είδη (εργόχειρα, τραπεζομάντηλα για το γιορτινό Πασχαλιάτικο τραπέζι, πετσέτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, ποδιές κ.ά.)  εξαιρετικής ποιότητας όλα φτιαγμένα με φαντασία και μεράκι!

Παραδοσιακά φαγητά (τηγανητός μπακαλιάρος της ώρας, σουπιές με χόρτα, γίγαντες κ.ά. πίτες, καθώς επίσης γλυκά του κουταλιού, κουλουράκια, τσουρέκια, κέικ κ.ά.) φτιαγμένα με υλικά Α΄ποιότητας και με τις καλύτερες συνταγές.

Στην εκδήλωση συμμετέχει το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (πρώην Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Αρρένων) με Αγιογραφίες (έργα των παιδιών).

Η ευγενική σας συμμετοχή είναι πολύ σημαντική για το έργο του συλλόγου μας!

«Γίνετε πρεσβευτές του έργου του συλλόγου μας και συμμέτοχοι στην εθελοντική προσφορά».

Δείτε μερικές από τις κατασκευές και τις λαμπάδες που μπορείτε να βρείτε στην 2ήμερη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά στην πλατεία Πάρκου.

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση