«Τυραννόσαυρος» του Πάντι Κόνσινταϊν στο Δημοτικό Θέατρο από τους "Φίλους Κινηματογράφου Λαμίας"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 18:30 «Τυραννόσαυρος» του Πάντι Κόνσινταϊν στο Δημοτικό Θέατρο από τους "Φίλους Κινηματογράφου Λαμίας"
Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας σας προσκαλούν τη Mεγάλη Tρίτη 07-04-2015 ώρα 21.15, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στην προβολή της ταινίας «Τυραννόσαυρος» του  βρετανού ηθοποιού Πάντι Κόνσινταϊν. Εξαιρετικό δράμα με τρεις εκπληκτικούς πρωταγωνιστές, γύρω από το πώς η βία εισχωρεί και φωλιάζει στην καθημερινότητα των ανθρώπων, ασχέτως τάξης ή πίστης, αλλά και το πόσο εφικτό είναι να ξεριζωθεί από ‘κει.  
 
Είσοδος ελεύθερη.

Βραβείο Σκηνοθεσίας και Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Sundance 2011
Βραβείο ‘A ανδρικής και ‘Α γυναικείας ερμηνείας στο Φεστιβάλ Sundance 2011
 
ΥΠΟΘΕΣΗ 
Ο Τζόζεφ, ένας μέθυσος, οξύθυμος, αθυρόστομος τύπος, που δεν το έχει σε τίποτα να ξεσπάσει σε οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά του όταν έχει τα νεύρα του, συναντά μια μέρα τη Χάνα, η οποία δουλεύει ως εθελόντρια σε ένα κατάστημα που ανήκει σε γνωστή φιλανθρωπική οργάνωση. Η γνωριμία τους αποτελεί για εκείνον μια ευκαιρία να ξεφύγει για λίγο από την χωρίς νόημα καθημερινότητά του. Ωστόσο, για τη Χάνα η όλη κατάσταση είναι σαφώς πιο περίπλοκη, καθώς, πίσω από το ζεστό, συγκαταβατικό της βλέμμα, κρύβεται ένα αποτρόπαιο μυστικό…(Ακατάλληλο)
 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: «Από την πρώτη μας συνάντηση ξεκαθάρισα στους συνεργάτες μου πως θα γυρίζαμε μια ιστορία αγάπης. Δε με εμπνέει η θλιβερή, η απαισιόδοξη πλευρά της ζωής. Όσο σκληρή και αφόρητη κι αν είναι η καθημερινότητά μας, πρέπει πάντα να αναζητάμε την ελπίδα. Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τις αλλεπάλληλες αναποδιές της ζωής, αν δεν υπάρχει μέσα σου η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Εγώ, τουλάχιστον έτσι νιώθω»…«Ο Τζόζεφ και η Χάνα μοιάζουν σε πολλά. Ανάμεσά τους αναπτύσσεται ένας σιωπηλός, ισχυρότατος δεσμός.Λειτουργούν με βάση τα βαθύτερα ένστικτά τους, τα οποία, ανά πάσα στιγμή μπορούν να τους εξωθήσουν σε εκρήξεις ωμής βίας. Ωστόσο, δεν ήθελα με τίποτα αυτή η βία να επισκιάσει την κοινή τους πορεία προς την αλληλοκατανόηση και την αλληλοεκτίμηση».
 
 
«…Κλωτσιά στο στομάχι, αλλά κι ένα ζεστό μη-κριτικό βλέμμα στην ανθρώπινη αυτοκαταστροφή, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Πάντι Κόνσινταϊν στηρίζεται σε συγκλονιστικές ερμηνείες οργής και πόνου για να μιλήσει για αληθινούς ανθρώπους – θύματα και θύτες της βίας που πηγάζει μέσα μας…» FLIX.gr
 
Θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη σας σαν μια μελανιά, μαύρο αλλά και πολύ βαθύ - Film.com 
Μια έντονη εξερεύνηση στην πράξη της ανθρώπινης βίας. Και μια τελική λύτρωση που είναι πραγματική. - Hollywood Reporter
 
Διαβάστε περισσότερες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ταινία και τους συντελεστές στο site των Φίλων
 
 
Στηρίξτε την προσπάθεια των "ΦΙΛΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΙΑΣ" για ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ!
 
ΦΙΛΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο
Επίσημη ιστοσελίδα:filoicinelamias.wordpress.com
Ακολουθείστε τους "Φίλους Κιν/φου Λαμίας" στο facebook και στο twitter
Προσαρμοσμένη αναζήτηση