Σήμερα νέα ανοιχτή διάλεξη με θέμα: «Το Ξύπνημα της Συνείδησης»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 07:50 Σήμερα νέα ανοιχτή διάλεξη με θέμα: «Το Ξύπνημα της Συνείδησης»

Ανοιχτή διάλεξη για το κοινό θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/11/2018 στις 7:30 μ.μ. στη ΛΑΜΙΑ στην οδό Ολύμπου 7, Νέα Άμπλιανη (πλησίον s/m Σκλαβενίτη) με θέμα: «Το Ξύπνημα της Συνείδησης».

Θα συζητηθούν θέματα όπως το τι είναι η συνείδηση και γιατί «κοιμάται», πως μπορούμε να εξερευνήσουμε το υποσυνείδητο, πως να αφυπνίσουμε τη συνείδησή μας και γενικότερα πώς να ζούμε στο εδώ και στο τώρα.

Θα ακολουθήσει σειρά μαθημάτων Αυτογνωσίας, Φιλοσοφίας και Εσωτερικής Ψυχολογίας κάθε Δευτέρα στις 7:30 μ.μ., στον ίδιο χώρο και με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν τόσο θεωρία όσο και πρακτική και θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τις διάφορες πτυχές της ανθρώπινης ψυχολογίας και ανατομίας. Μαθαίνοντας τη δομή του ψυχισμού μας θα μπορούμε να αλλάζουμε τις αδυναμίες μας και τα ελαττώματα μας σε αρετές και να ζούμε με αρμονία και χωρίς συγκρούσεις, με ευτυχία και επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας σελίδα στο www.gnosisellas.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο  6977 865023.

Γνώσις Samael-Lakshmi Ελλάς

Προσαρμοσμένη αναζήτηση