Σήμερα το βραβείο Θερμοπυλών 2018 στον Καθηγητή Ιωάννη Χριστιανίδη από τη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 08:40 Σήμερα το βραβείο Θερμοπυλών 2018 στον Καθηγητή Ιωάννη Χριστιανίδη από τη Φθιώτιδα

Ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός - Φιλοσοφικός Όμιλος Λαμίας : «300», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας / Περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας και την Ελληνική Μαθηματική εταιρεία – Παράρτημα Φθιώτιδας, απονέμουν για το έτος 2018 το «Βραβείο Θερμοπυλών» στον Καθηγητή Ιστορίας των Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννη Χριστιανίδη.

Θα ακολουθήσει βαρυσήμαντη Διάλεξη του Καθηγητή Ιωάννη Χριστιανίδη με θέμα: «Συζητώντας για τη συνεισφορά των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών στην Ιστορία των Μαθηματικών»

Η βράβευση και Διάλεξη θα λάβει χώρα την 15 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 7:00 το απόγευμα, στο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

Ο Ιωάννης Χριστιανίδης είναι Καθηγητής Ιστορίας των Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δείτε το πλούσιο βιογραφικό του εδώ

Το «Βραβεία Θερμοπυλών» θα απονέμονται ετησίως από τον Όμιλο «300» σε συνεργασία με τους Φορείς του Τόπου μας σε εξέχοντες Πολίτες, που τιμούν με το έργο τους την ευρύτερη περιοχή μας.

Φέτος, απονέμεται στον καταγόμενο από τον Μώλο Φθιώτιδας Καθηγητή Ιωάννη Χριστιανίδη για την προσφορά του στην Επιστήμη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση